3 Μαρτίου 2006

NIKH ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Δεν υπάρχει άλλη ανοχή. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Μόνο νίκη και με καλή και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ εμφάνιση. Τέρμα τα ευχολόγια, τέρμα οι δικαιολογίες, τέρμα οι πειραματισμοί φίλε καρνάβαλε Αλμπέρτο Μαλεζάνι.

Πρέπει να σώσουμε έστω ένα μικρό κομμάτι αξιοπρέπειας φέτος και να κάνουμε το 2 στα 2 στα 2 επόμενα παιχνίδια με το 44 και τον μπάοκ. Δεν φτάνει μόνο η νίκη απέναντι στους κωλόφαρδους του 44. Πρέπει να πάρουμε και το διπλό στη Τούμπα, αλλά βέβαια στο παιχνίδι αυτό μπορούμε να αναφερθούμε απο βδομάδα. Στόχος τώρα η αφύπνιση όλων μας με στόχο τη νίκη-βάλσαμο για τις πληγές που μας άνοιξε η φετινή χρονιά όνειδος. Και δεν είναι μονάχα αυτοσκοπός η νίκη. Χρειάζονται και οι βαθμοί. Πρέπει τουλάχιστον να βγούμε δεύτεροι. Πρέπει να βγούμε Champions League όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE.

Πρέπει το ΟΑΚΑ να βράζει τη Κυριακή και όλοι να ωθήσουμε την ομάδα στο να ξεφτιλίσει αν γίνεται το άρθρο-44 του υποκριτή Λυμπερόπουλου και των άλλων κωλόφαρδων που μόνο στο 90 φεύγα μπορούν να νικήσουν. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!!