1 Ιουνίου 2006

ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1-0

Σε ένα ματς φωτιά, σε μια διαφήμιση του μπάσκετ ο Πρωταθλητής επικράτησε ενάντια σε έναν πραγματικά δύσκολο αντίπαλο. Οι αρουραίοι πραγματικά έδειξαν πως φέτος έχουν καλή ομαδούλα αλλά φυσικά ως εδώ ήταν. Παίζοντας καλύτερα από κάθε άλλη φορά τα αρούρια έχασαν από έναν μέτριο ως καλό Παναθηναϊκό. Μας ζόρισαν παραπάνω απ'όσο περίμενα αλλά τελικά μίλησε η τεράστια κλάση (και) του φετινού Παναθηναϊκού που ουσιαστικά δεν αφήνει άλλα περιθώρια/ελπίδες στους γαύρους και δεν θα εκπλαγώ αν τους πάρουμε και μέσα στο μπουρδέλο τους.

Ειδικά σε κάποια σημεία οι αυτοματισμοί και οι επιλογές μας ήταν...συγκινητικές. Για μερικά λεπτά παίζαμε διαστημικό μπάσκετ και ειδικά αν κατάφερνε εκείνο το κάρφωμα ο Σπανούλης στο τέλος της δεύτερης περιόδου θα μιλούσαμε σήμερα για το highlight της δ
εκαετίας. Διαμαντίδης ως συνήθως από άλλο πλανήτη, Σπανούλης και Τσαρτσαρής πάρα πολυ καλοί και ένας Λάκοβιτς πρώτος σκόρερ να σκοτώνει από τα 6.25.

Το μόνο άσχημο η όχι και τόσο μεγάλη παρουσία του κόσμου α
λλά είμαι σίγουρος πως τα αδέρφια θα δώσουν το βροντερό παρών στα επόμενα παιχνίδια. Αν και προσωπικά δεν νομίζω να αντέξει ο γαύρος 4ο παιχνίδι.