20 Ιουνίου 2006

SAVIOLA-RONALDINHO-AIMAR-TORRES

Ναί ναι είναι αλήθεια αδέρφια. Όλοι αυτοί έρχονται στην Πανάθα γιατί θέλουν να έρθουν να παίξουν στην καλύτερη ομάδα του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο. Ο Τζίγγερ έχωσε χοντρά το χέρι στην τσέπη και έκανε πρόταση μαμούθ για όλους αυτούς τους παιχταράδες και όλοι απάντησαν ΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!! Θέλουν να έρθουν να παίξουν στα νταμάρια του Βύρωνα, στα χωράφια της Ν. Σμύρνης, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Καλαμαριάς. Να δούν από κοντά τί πάει να πεί υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο (αυτή η Παιανία έχει καταντήσει καραμέλα-αηδία πλέον). Ειδικά ο Φερνάντο Τόρρες παρακάλεσε τον Τζίγγερ να τον αγοράσει γιατί νέο παλλικάρι είναι θέλει να βρει μια καλή Ελληνίδα νύφη να συμμαζευτεί και αυτός.

ΡΕ ΔΕΝ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ; Πραγματικά νομίζουν οι κωλοφυλλάδες οτι τρώμε κουτόχορτο; Και καλά κάνουν αφού το τρώμε και μας αρέσει. Έκανε λέει πρόταση ο ΠΑΟ στον Σαβιόλα 5 εκ. ευρώ και χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι. Και να είναι αλήθεια δεν υπάρχει περίπτωση ο Σαβιόλα ή ο οποιοσδήποτε Σαβιόλα να έρθει στην Ελλάδα. Θεωρητικά ο Τζίγγερ μπορεί να κάνει πρόταση σε οποιονδήποτε αλλά το θέμα είναι αν η πρόταση είναι ρεαλιστική ή απλώς γίνεται για τα μάτια του κόσμου και για να πεί ο φίλαθλος: "Είδες τελικά; Ο τρισμέγιστος ο πρόεδρος τα έδινε τα λεφτά αλλά το άλλο το τσογλάνι ο Σαβιόλας δεν ήθελε να έρθει στην ομαδάρα μας να παίξει στον φοβερό θεσμό του κυπέλλου UEFA".

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ! Μακάρι να έρθει γρήγορα η μέρα που ο Παναθηναϊκός θα ξεφύγει από τα ελληνικά στεγανά και θα μπορεί να αγοράζει και να τολμά να κάνει τέτοιες μεταγραφάρες αλλά προς το παρόν ας αρκεστούμε με Άριτς-Σάριτς-Μάριτς-ΠΑΠΑΡΙΤΣ και διάφορα άλλα ταλέντα αγνώστου αξίας και προελεύσεως. Αν έρθει ο Σαβιόλα τελικά στον Παναθηναϊκό θα έρθει όταν πατήσει τα 33 και ψάχνει να κολλήσει τα ένσημα για να συνταξιοδοτηθεί όπως ο Ριβάλντο στον Ολυμπιακό.