9 Οκτωβρίου 2006

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Σήμερα ήταν μια καλή μέρα για εμάς. Για την πράσινη οικογένεια και τους οπαδούς του. Αφενός υπογράφτηκε το πολυπόθητο μνημόνιο για την δημιουργία του νέου μας παλατιού στον Βοτανικό και αφετέρου ανακοινώθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η συμφωνία με τον Βίκτορ Μουνιόθ για 7 μήνες στον πάγκο της ομάδας ποδοσφαίρου.
Ακόμα μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια είναι πως ο Στράτος ο Απουστολάκς διορίζεται ως σκάουτερ ενώ τη θέση του τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει από εδώ και πέρα ο Βέλιτς. Πάρα πολύ σωστή κίνηση κατά την γνώμη μου και επιτέλους απαλλασόμαστε από έναν άνθρωπο που δεν έδωσε απολύτως τίποτα στον πάγκο ενώ ο Βέλιτς θεωρώ πως τουλάχιστον στον ψυχολογικό τομέα των παιχτών μπορεί αποδεδειγμένα να δώσει πολλά.

Η κίνηση Βίκτορ Μουνιόθ ίσως είναι καλή ίσως και όχι. Ο χρόνος θα δείξει. Έτσι όπως είμαστε τώρα ένα θαύμα μας σώζει και μακάρι ο Βίκτορ να φέρει έναν αέρα ανανέωσης και να παρασύρει και να ξυπνήσει
τα καμάρια μας. Μακάρι o Ισπανός να τα καταφέρει και τουλάχιστον προς το παρόν θα έχει την στήριξη όλων μας γιατί σίγουρα είναι ένα σοβαρό όνομα και όχι κάποιος τυχάρπαστος Σουηδός που κοιμόταν στον πάγκο. Τώρα αν στη πράξη φανεί πάλι οτι πέσαμε "διάνα" τότε η γκίνια μας δεν έχει όρια και πραγματικά δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα.

Καλή επιτυχία Βίκτορ!