25 Οκτωβρίου 2006

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΡΕ!!!!

Βουλιάζει το καράβι αδέρφια και ελπίδα δεν υπάρχει. Ναι είμαι γκρινιάρης και μίζερος αλλά έτσι με έχουν καταντήσει αυτοί που καπηλεύονται τα όνειρα και τις ελπίδες μου συνέχεια τώρα. Η ήττα από την ΑΕΚ δεν είναι οτι ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν μπορεί ο Παναθηναικός να χάνει έτσι από ανύπαρκτους. Δεν είναι δυνατόν επί 60 λεπτά να μην έχεις δυνάμεις να αλλάξεις 2 πάσες να κάνεις 1 αξιόλογη επίθεση. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Τραβάει χρόνια αυτή η κολώνια και μόνο με μπαλώματα δουλειά δεν γίνεται. 1 βήμα εμπρός 3 πίσω είμαστε τα τελευταία χρόνια και το άσχημο είναι οτι έπεται και συνέχεια. Σίγουρα.

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους και εμείς και τα ΜΜΕ και όλοι. Δεν είναι δυνατόν να φταίει ο Μπάκε για όλα. Μου θυμίζει τη ΝΔ που για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ και αυτοί καθόλου. Ο Μπάκε έφυγε πάει. Όσο χάλια προετοιμασία και αν έκανε (που δεν μπορώ να φανταστώ οτι τους έβαζε να παίζουν σκάκι αντί για μπάλα) όσο άθλιος προπονητής και αν ήταν (αλήθεια τότε γιατί τον προσέλαβε ο Τζίγγερ και τον εξυμνούσαν τα μέσα;) ε αυτό το χάλι δεν δικαιολογείται. Δεν φταίει για όλα ο Μπάκε και οι προηγούμενοι. Φταίνε και οι τωρινοί. Ακόμα και ο Μουνιόθ. Ναι ο Ισπανός που έχει λίγο καιρό στην ομάδα αλλά δεν μπόρεσε να καταλάβει οτι με Μπίσκαν και Βύντρα δεν πάει πουθενά η ομάδα. Πάνω απ' όλα φταίει η άχρηστη διοίκηση μας. Αλλά αυτά τα έχουμε ξαναπεί και καταντάμε γραφικοί και κουραστικοί.

Και οι παίχτες πρέπει να αναζητήσουν τις ευθύνες τους ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Φταίνε όλοι εκτός από αυτούς δηλαδή; Τόσα λεφτά, τόσες εμπειρίες, τόση δόξα και στα παπάρια τους; Είναι εξοργιστικό να βλέπεις τα καλοπληρωμένα καμάρια μας να σέρνονται και να παίζουν λες και είναι αγγαρεία. Δεν μπορώ να πιστεψω οτι και καθόλου προπόνηση να μην έχουν κάνει δεν μπορούν να κάνουν 2 φάσεις της προκοπής. Τους βλέπεις και στεναχωριέσαι. Εικόνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Για κλάμματα. Βουλιάζει ο Παναθηναικός και όλοι αρχίζουν να εγκαταλείπουν το καράβι. Ο Τζίγγερ πρώτος. Ποτέ βασικά δεν ανέβηκε στο καράβι. Το άφησε να σαλπάρει μόνος του και το γκρεμοτσάκισε.




ΥΓ: Σχετικά με τα επεισόδια, αν δεν καταλάβουν οι ΠΑΕ οτι έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για τα επεισόδια, τότε προκοπή δεν θα δούμε. Επιτέλους πρέπει το κράτος να συλλαμβάνει και αν μπουντρουμιάζει τα κοπρόσκυλα τους καθυστερημένους που νομίζουν οτι είναι μάγκες πετώντας φωτοβολίδες και σπάζοντας και καίγοντας και κλέβοντας πανό και να τους χώνει για ΧΡΟΝΙΑ μέσα. Αν και βασικά είναι θέμα παιδείας όλα. Έχω καεί (στην κυριολεξία) και ξέρω για τι πράγμα μιλάω. Έλεος πια με τους καθυστερημένους των γηπέδων. Ας αναζητήσουν και οι σύνδεσμοι τις ευθύνες τους. Εκτός αν στόχος των συνδέσμων είναι να δέρνουν γαύρους και χανούμια. Σπουδαίο κατόρθωμα συγχαρητήρια...