15 Δεκεμβρίου 2006

Η ΛΑΝΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ....

Θυμάστε το γκολ του Βόκολου το 98 στο ΟΑΚΑ; Την αξιοπρεπή ήττα στο 81' στο Φελίξ Μπολάρ την ίδια περίοδο; Ε ξεχάστε τα όλα αυτά γιατί ο φετινός Παναθηναικός δεν είναι ικανός όχι Χ αλλά ούτε να χάσει αξιοπρεπώς φέτος στο καυτό Φελίξ Μπολάρ της Λάνς. Της δεύτερης στο Γαλλικό Πρωτάθλημα Λάνς.....Όταν από την 15η τρως 4 από την 2η ε δεν θα φας τουλάχιστον 5;

Η απαισιοδοξία μου έχει φτάσει το ανώτατο όριο και δεν πάει παραπάνω. Αρχίζω και φοβάμαι για το τι έρχεται φέτος με τόση αδιαφορία και ανικανότητα που διακρίνω στην ομάδα. Την ομάδα που κάποτε λεγόταν Παναθηναικός και τώρα είναι συνώνυμο της ανικανότητας και του κομπλεξισμού. Με τη Λανς λοιπόν, εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι στις 14/2/2007 και τον επαναληπτικό στις 28-29/2/2007. Ας ελπίσουμε οτι κάποιο θαύμα θα γίνει, κάποιες σωστές μεταγραφές θα γίνουν και η ομάδα θα ξαναγίνει ομάδα εντός της σεζόν και δεν θα περιμένουμε πάλι του χρόνου να έρθει ο Μεσσίας να μας σώσει (βλ Μπάγεβιτς) .

VS

ΥΓ: Σχετικά με τις αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο, δηλαδή τι περιμένανε τα καμάρια μας να τους ζητήσουμε και αυτόγραφα; Όποιος δεν μας σέβεται θα μας φοβάται.