19 Δεκεμβρίου 2006

Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ....

Τόσα χρόνια πόσες φορές γέμισε το ΟΑΚΑ ή η Λεοφόρος; Πόσες και πόσες φορές στο παρελθόν δεν έπαιζαν τα κοπρόσκυλα με 2-3000 στις κερκίδες και στα παπάρια τους στην τελική; Και πάλι, αν αποφάσιζαν ομόφωνα άυριο ΟΛΟΙ οι σύνδεσμοι να μην πατήσει κανείς ξανά στο γήπεδο, πάλι δεν θα υπήρχαν οι κλασσικοί τσάτσοι, παρέα με τους κλασσικούς φιλάθλους που δεν πολυασχολούνται και δικαίωμα τους κιόλας; Οι παίχτες έχουν δείξει οτι δεν τους πολυνοιάζει είτε υπάρχουμε είτε δεν υπάρχουμε, εκτός αν τους βρίζουμε ή τους κυνηγάμε. Το ίδιο και ο Τζίγγερ. Τα έσοδα του τα έχει βγάλει αυτός για φέτος. Χέστηκε αν πάμε ή όχι γήπεδο και στην τελική καλύτερα γι' αυτόν να μην πηγαίνει κανείς οργανωμένος. Αυτό που τον πονάει είναι το γαμημένο του προφίλ και εκεί πρέπει να χτυπήσουμε. Τα έχει πάρει που τον βρίζει ολόκληρος ο Παναθηναικός κόσμος και που κυνηγάμε τους παίχτες και εκεί πρέπει να εστιάσει ο οργανομένος κόσμος αύριο στο ντέρμπι (γιατί περί ντέρμπι πρόκειται έτσι όπως είμαστε) με την Καλαμαριά.

Αύριο λοιπόν όχι αποχή, αλλά θα ήθελα να δώ ένα γεμάτο γήπεδο από 50.000 κόσμο που με έξυπνα και καυστικά (όχι υβριστικά) συνθήματα να ταρακουνήσει διοίκηση και παίχτες. Κανένα σύνθημα υπερ της ομάδας, κατά του γαύρου ή άλλες γραφικότητες, μόνο αντίδραση και γιούχα. Οποιαδήποτε αλλη αντίδραση θα έχει αρνητικό αντίκτυπο αφού θα επακολουθήσει τρελλή μαύρη προπαγάνδα από ΜΜΕ.

Ξέρω....φρούδες ελπίδες να γίνουν όλα αυτά. Όπως πιο μάταιο είναι να ελπίζω πως η αντίδραση του κόσμου μπορεί να αλλάξει κάτι όσο ώριμη και αποφασιστική είναι. Αλλά ας ελπίζω. Είναι το μόνο που μου έχει απομείνει να κάνω για τον πρωην μεγάλο Παναθηναικό....