17 Δεκεμβρίου 2006

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ

Δεκέμβρης....εκτός στόχων ΚΑΙ ΠΑΛΙ. Συνήθεια πλέον. Εκτός αν κατακτήσουμε το UEFA όπως πολλοί λέγανε μόλις ήρθε ο Μουνιόθ και νικήσαμε τον ολυμπιακό,....(ελληνάρες).

-8 βαθμούς στο ήμισυ του φοβερού αυτού πρωταθλήματος. 3-1 από ποιόν; Την Κέρκυρα. Το ξαναλέω....την ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ομάδα που πλέον δεν πρέπει να λέγεται Παναθηναικός, ταπεινώθηκε από μια ομάδα που σε άλλες παλιότερες εποχές αλλά και όπως ονειρευόμαστε εμείς τον Παναθηναικό θα της έριχνε 2 γκολ στο πρώτο και άλλα 2 στο δεύτερο ημίχρονο στα χαλαρά με τα δεύτερα. Και όμως ΠΑΛΙ παρουσιαστήκαμε νωθροί, απαθείς, αγγαρεία τελείως, και δίκαια ταπεινωθήκαμε ενώ έπρεπε να φάμε και άλλα μπας και ξυπνήσουμε. Μπας και ξυπνήσει ο Τζίγγερ και διώξει κόσμο. Μπας και φέρει κάναν παίχτη που να ξέρει να κάνει κοντρόλ και να τρέχει. Πώς να πάμε μπροστά με Ρομέρο (αργεντίνος που δεν μπορεί να κάνει μια τρίπλα), με Ίβανσιτς (πιο αργός και νωθρός από την καθυστέρηση), με Βύντρα, με Γκούμα, με τον αδιάφορο δημόσιο υπάλληλο Δημήτρη Παπαδόπουλο που παρακαλούσαμε και τον Τζίγγερ να τον κρατήσει γαμώ το κερατό μου γαμώ; Με τον προσέχω το μαλλί πιο πολύ από τη μπάλα-Τζιόλη; Με τον Μόρρις που κανει το ένα λάθος μετά το άλλο και που κάνει κωλοδάχτυλα σε αυτούς που έδωσαν 400 ευρώ να το δούν στο Παρίσι να κάνει τη μια μαλακία μετά την άλλη; Με τον Δάρλα (έλεος)....

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΩΣΤΕ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ: ΤΖΙΓΓΕΡ, ΜΟΥΝΙΟΘ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ..........