21 Φεβρουαρίου 2007

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Ο Μουνιόθ σίγουρα ξέρει καλύτερα τι πρέπει να κάνει. Αλλά πάλι εγώ θα δώσω τις συμβουλές μου και ας πέσουν στον αέρα. Πρέπει να τα πώ ακόμα και τα διαβάσω μόνο εγώ. Τουλάχιστον δεν θα γίνω προφήτης εκ του αποτελέσματος μετά.

Έχουμε και λέμε. Αγαπητέ κύριε Μουνιόθ, αγαπητοί παίχτες. Θέλω να σας επισημάνω οτι αν προκριθεί ο Παναθηναικός αύριο θα είναι τόσο μεγάλο γεγονός που θα ισούται με τις αντίστοιχες μεγάλες Ευρωπαϊκές στιγμές του ένδοξου παρελθόντος μας. Θα είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία που θα ανεβάσει την πεσμένη ψυχολογία του λαού της ομάδας αλλά και την δικιά σας αφού τα ονόματα σας θα γραφτούν με χρυσά γράμματα σε μια ακόμα σελίδα του βιβλίου της Ευρωπαϊκής ιστορίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και κατά συνέπεια, ολόκληρου του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι συμβουλές της επιτυχίας είναι:

1. Πίεση από το πρώτο ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. Να μην πάρουν ανάσα. Να μην πιστέψουν λεπτό οτι μπορούν να φύγουν από την Αθήνα με την πρόκριση.
2. Τσαμπουκάς. Πάθος. Νεύρο. ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕ! Δεν παίζετε με τον Ιωνικό. Δείξτε ποιό είναι το αφεντικό. Τσακίστε τα νεύρα τους και μην τους αφήσετε να κάνουν παιχνίδι
3. Προσοχή στην άμυνα. Όχι τσαπατσουλιές. Οχι μαλακίες. Ψύχραιμα, σταθερά και δυνατά! Μουνιόθ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ. Το παλλικάρι δεν έχει μυαλό και το έχει αποδείξει άπειρες φορές. Ποδοσφαιρική νοημοσύνη μηδέν. Μην τον βάλεις. Αλλά ΑΝ τον ξεκινήσεις τότε ενίσχυσε την δεξιά πλευρά σου με Νίνη και όχι με τον ψευτοαργεντίνο (γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ οτι η ποδοσφαιρομάνα Αργεντινή έχει βγάλει τέτοιο παλτό) Ρομέρο.
4. Συνετά στην επίθεση και καλή συνεργασία κέντρου-επιθετικών. Αφήστε ρε τις γιόμες. Κάτω η μπάλα και επιτέλους Παπ παίξε λίγο γαμώ τη τρέλα σου. Βάλε ένα γκολ για να ρεφάρεις για την φετινή άθλια χρονιά σου.
5. ΟΧΙ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ-ΒΥΝΤΡΑ-ΡΟΜΕΡΟ. Το τρίδυμο της καταστροφής στην Γαλλία, πρέπει να μείνει στον πάγκο. Φτάνει πια με τα παιδικά τους λάθη και τις τραγικές εμφανίσεις.
6. ΠΑΙΞΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ. ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΤΕ. ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!