1 Φεβρουαρίου 2007

ΩΡΑΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Πώς να το κάνουμε; Δεν μπορώ πάντα να κρίνω, να κατακρίνω, να κατακεραυνώνω. Ούτε ξεχνάω, ούτε κωλοτούμπας είμαι αλλά τα πράγματα θα τα λέω όπως τα βλέπω. Και χτες το βράδυ είδα για 80 λεπτά και στο πρώτο μέρος της παράτασης τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Μια ομάδα όπως θα θέλαμε όλοι να την βλέπουμε συνέχεια: Με πάθος, με τσαμπουκά, με όρεξη για μπάλα, να τρέχει, να πρεσάρει, να σκοράρει, να παρασύρει τον κόσμο και να μην σε απογοητεύει (όχι πολύ τουλάχιστον) με το θέαμα που σου προσφέρει. Ένας ωραίος Παναθηναϊκός.

Μονότερμα τον ΠΑΟΚ στο 90% του αγώνα, με πολλές χαμένες ευκαιρίες, ωραίες φάσεις και συνεχής πίεση. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε καμία τύχη χτες. Ή μάλλον είχε, στο 90' που λόγω μιας μαλακίας του Γκαλίνοβιτς μείωσε σε 2-1 ο φέρτε-μου-χαρτί-να-υπογράψω-οτι-δεν-πάω-στον-ΠΑΟΚ Γεωργιάδης. Αλλά εμείς είχαμε Μάντζιο, που με μια ΥΠΕΡΟΧΗ ενέργεια στην παράταση ΄σκότωσε' τον Φερνάντεζ και μας έδωσε την πανάξια πρόκριση, έτσι για να μην λένε πάλι εδώ στην Θεσσαλονίκη για διαιτησίες και μαλακίες. Νίνης για ακόμα μια φορά καταπληκτικός και λάθος του Μουνιόθ που τον αντικατέστησε με τον μονίμως ντεφορμέ Παπαδόπουλο ο οποίος έχασε και ένα γκολ 'άχαστο'. Γενικά ήταν ένα καλό μας παιχνίδι, αναλογικά πάντα με την φετινή γενικώς οικτρή μας εικόνα. Επίσης πάρα πολύ καλός ο Μάντζιος. Ας σταματήσουμε να μιζεριάζουμε για ΟΛΑ πιά.

Το Σάββατο στην Τούμπα, αν παίξουμε πάλι έτσι, ο ΠΑΟΚ δεν γλυτώνει ούτε εκεί αν και το βλέπω λίγο δύσκολο μετά από 120 λεπτά αγώνα να είμαστε το Σάββατο τόσο φρέσκοι και ορεξάτοι και πάντα ένα ματς στην Τούμπα κρύβει κινδύνους. Μακάρι όμως γιατί με πιθανή νίκη του Άρθρου-44 επί του γαύρου, ξαναμπαίνουμε στο παιχνίδι του τίτλου (λέμε τώρα)

ΥΓ1: Έλεος με τα εμετικά συνθήματα για Βούλγαρους και για Θεσσαλονίκη και έλεος με τα εμετικά συνθήματα για Αλβανούς και για Αθήνα.

ΥΓ2: Αν περνούσε χτες ο γαύρος με τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, τότε θα ήταν η αδικία του αιώνα. Ο Μιχαλάκης πεντακάθαρα πέρνει την μπάλα με το χέρι και μετά βουτά μόνος του και ο παπάρας το κοράκι έδωσε πέναλτι. Αλλά αυτοί είστε ρε γαύροι.