15 Μαρτίου 2007

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ

Έχει καταντήσει κουραστικό να τα γράφουμε, να γκρινιάζουμε, να μιζεριάζουμε, να τα λέμε, να φαγωνόμαστε, αλλά το πιό κουραστικό είναι να τα βλέπουμε να επαναλαμβάνονται συνεχώς. Όλοι σχεδιάζουν τις κινήσεις τους από τώρα για το καλοκαίρι. Όλες οι σοβαρές ομάδες αν μη τι άλλο έχουν έναν σχεδιασμό με βάση τον οποίο κινούνται έτσι ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους. Ε εμείς ή στόχους δεν έχουμε ή είμαστε ανίκανοι ή και τα δύο...

Παραδείγματος χάριν: Ακόμα δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Μουνιόθ ο Τζίγγερ. Λιγότερο από 3 χρόνια θα ήταν παράπτωμα. Ακόμα να κοιτάξει για καμιά μεταγραφή στον ορίζοντα έτσι ώστε και να τονώσει το πεσμένο ηθικό των φιλάθλων αλλά και να δείξει οτι έχει σοβαρούς σκοπούς για του χρόνου. Βγαίνουν από την ΠΑΕ και λένε οτι θέλουν τον Μπόβιο και οτι θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του...Σέριτς! ΕΛΕΟΣ ΡΕ. Σιγά τα παρτάλια που θα τους κρατήσουμε κιόλας. Διώξε ρε τις σαβούρες. Από τώρα ρε. Η μισή και παραπάνω ομάδα είναι σαπάκια και εμείς τους κρατάμε ρεεεε!!!!

Και φυσικά ο σχεδιασμός έγκειται και στο βραχυπρόθεσμο παρόν. Δεν μπορεί η ομάδα μόλις να έχει φύγει με το διπλό από το Καραϊσκάκη, να την περιμένει ένας δύσκολος ημιτελικός κυπέλλου (ο μοναδικός μας στόχος για τίτλο φέτος έτσι;) και εσύ ρε Τζίγγερ εκεί που όλοι είναι μεσα στην τρελλή χαρα και με ανεβασμένο το ηθικό έτοιμοι να υπερέβουν εαυτούς και να τσακίσουν κάτι Εργοτέληδες και κάτι Ξάνθες να δημιουργείς θέμα εκ του μη όντως με το γαμωπρίμ σου. Εντάξει δεν λέω κοπρόσκυλα οι παίχτες (ιδιαίτερα οι αρχηγοί) και απέδειξαν οτι τα ευρώ είναι πιο σημαντικά από τους μαλάκες που τρέχουν να τους δούν στο γήπεδο και τα παιδιά που τους λατρεύουν αλλά και σύ ρε Τζίγγερ κάνεις τα πάντα προς αυτήν την κατεύθυνση της σαπίλας και της παρακμής. Άντε να δούμε τί ακόμα μας περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!