20 Μαρτίου 2007

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΕΝΟΧΟΣ

Επιτέλους! Μετά από 11 χρόνια πίκρας, ξεφτίλας, ντροπής και αηδίας. Μετά από 11 χρόνια με κεφάλι σκυμμένο (εντάξει υπήρξαν μερικές μικρές παρενθέσεις χαράς) βρέθηκε ο πραγματικός ένοχος που όλοι ψάχναμε για την κατάντια στην οποία έχει περιπέσει ο σύλλογος. Και το όνομα αυτού; Ναι ναι, σωστά μαντέψατε: ΒΙΚΤΟΡ ΜΟΥΝΙΟΘ!

Αυτός ο οικτρός άνθρωπος φταίει που πάμε και φέτος κατά διαόλου. Αυτός ο βδελυρός δαίμονας ευθύνεται για τα χάλια της ομάδας και που οι παιχταράδες μας δεν αποδίδουν. Όχι όχι δεν φταίει η κακοδιαχείριση του Τζίγγερ. Όχι όχι δεν φταίει που οι Βαρδινογιάννηδες βλέπουν το Παναθηναικό σαν αγγαρεία και όχι σαν επιχείρηση, φταίει ο κακός Μουνιόθ. Καταραμένος να είναι. Πιό καλά (αριστουργηματικά θα μπορούσα να πώ) τα αναφέρει ο αδερφός στο blog της Βαζελοκατάστασης.

Ας έρθει λοιπόν ο Μεσσίας από τον Βορρά. Ο τρισμέγιστος Ντούσαν Μπάγεβιτς που με τις ευχές όλων των φερέφονων δημοσιογράφων έρχεται να σώσει τον Παναθηναικό από την απαξίωση. Μέχρι φυσικά να φύγει και αυτός βράδυ ως αποτυχημένος και να έλθει ο επόμενος Μεσσίας ο οποίος θα αναμένεται με τον Βύντρα, τον Τζιόλη και τον Λεοντίου να πάρει το Τσάμπιονς Λήγκ. Περαστικά μας και Αναπαύσου εν Ειρήνη αγαπημένε Παναθηναικέ.