29 Μαρτίου 2007

...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?

Δεν ξέρω το παιδί που χάθηκε σήμερα. Ξέρω όμως το γιατί, το ποιοί είναι οι δολοφόνοι και κυρίως ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί:

ΓΙΑΤΙ?
Γιατί τόλμησε να είναι οπαδός της αντίπαλης ομάδας. Δεν έχει σημασία το χρώμα του κασκόλ αλλά επειδή αυτή τη πρώτη φορά πεθαίνει ένας 'πράσινος' και ίσως αν πέθαινε ένας κόκκινος να μην έγραφα ότι γράφω αλλά θέλω να πιστεύω πως και πάλι κάτι θα έγραφα. Η παθογένεια όμως είναι συνολικότερη. Είναι αρρώστεια αυτό το πράγμα το διανοείστε; Ξεκίνησε αρμάδα από μηχανάκια από τον Πειραιά και πήγανε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ μέχρι την Παιανία και σκοτώσανε χωρίς να συλληφθεί ΚΑΝΕΙΣ!

ΠΟΙΟΙ?
Αυτή τη φορά ΖΩΑ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ σε κόκκινο φόντο. Την επόμενη φορά τα ίδια ΖΩΑ και ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ σε φόντο ΠΡΑΣΙΝΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ, ΜΑΥΡΟ.

ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ?
Τα λαμόγια οι παράγοντες φαντάζεστε θα πώ έτσι; Οι διοικήσεις μήπως; Μήπως φταίει ο Χατζηπετρής; ΟΧΙ ΡΕ! ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Όλοι εμείς που καθημερινά ανεχόμαστε και αυτά τα ΖΩΑ να μας κυβερνούν και να ορίζουν τις τύχες μας που έχουν καταντήσει έναν λαό να μην έχει ΠΑΙΔΕΙΑ, που καλλιεργούν έναν άκρατο ωχαδερφισμό και μια λαμογιοποίηση των πάντων. Εμείς φταίμε ρε που συντηρούμε όλα αυτά τα λαμόγια να έχουν αυτές τις θέσεις που έχουν. Εμείς φταίμε που αντί να εκτονωνόμαστε επειδή η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ που εμείς ψηφίσαμε, δεν μας δίνει μεγαλύτερο μισθό, χτυπώντας το κεφάλι μας στο ντουβάρι, παίρνουμε σβάρνα τα γήπεδα και κοπανιόμαστε σαν μαλάκες.

ΚΑΤΑΡΕΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ & ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ. Και για όσους αναρωτιούνται τί πρόκειται να αλλάξει τώρα πλέον που έχουμε και νεκρό;


Τ Ι Π Ο Τ Α