6 Ιουνίου 2007

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΥΣ

Δείξτε ποιός είναι το αφεντικό, ποιός ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και τσακίστε τους κόκκινους αρουραίους που με έναν κεφτέ για σέντερ νομίζουν πως έχουν σοβαρή ομάδα. "Σκούπισμα" όπως πέρισυ να πανηγυρίσουμε νωρίτερα ένα ακόμα πρωτάθλημα και όχι τίποτα άλλο να πάνε και πιό γρήγορα διακοπές τα παιδιά.

Ακούγονται πολλά βέβαια οτι εμείς είμαστε κουρασμένοι και μπορεί ο γαύρος να μας κάνει τη ζημιά. Μαλακίες. Τόσες μέρες ξεκουραστήκαμε μετά το σκούπισμα του Πανιωνίου ενώ ο γαύρος χρειάστηκε 5 παιχνίδια για τη σειρά με τον Άρη. Μια χαρά ξεκούραστοι είναι και δικαιολογίες δεν χρειάζονται οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Κρίμα πάντως που δεν παίζαμε με τον Άρη τελικούς. Πιό ενδιαφέρον θα είχε.

Πάμε για τη κούπα μάγκες. Έστω και από μακριά θα είμαστε δίπλα σας. Αρκεί να είναι δίπλα σας βέβαια αυτοί που πρέπει. Δηλαδή οι εν Αθήναις οπαδοί. Για να δούμε ΟΟΟΛΛΟΙ εσείς που γκρινιάζατε που δεν βρίσκατε εισητήριο για το F4 τώρα θα γεμίσετε το ΟΑΚΑ ή δεν σας νοιάζει το πρωτάθλημα Ελλάδος. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΑΚΑ. Μια θέση άδεια είναι ντροπή.