21 Ιουνίου 2007

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ!
Μεγαλεία. Triple Crown και τα μυαλά στο μπλέντερ. Ξεβράκωμα του επίδοξου πρωταθλητή μέσα στο σπίτι μας, παρέα με τους υπαλλήλους που ήρθαν και αυτοί να θαυμάσουν από κοντά τη στέψη του μόνιμου πρωταθλητή Ελλάδας. 9ο στα 10 χρόνια. Σπάσιμο του ρεκόρ του πρώην και καλά Αυτοκράτορα Άρη. Τέρμα τα ψέμματα μάγκες. ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

13 πόντοι στο κεφάλι του γαύρου με έναν εκπληκτικό Παπανικολάου (επιτέλους ας σταματήσουν μερικοί να τον βρίζουν επειδή έπαιζε στον γαύρο παλιά), έναν πορωμένο Μπατίστ και έναν Σισκάουσκας ψυχρό δολοφόνο εκτελεστή που με το τελευταίο του ηδονικό τρίποντο έριξε ταφόπλακα στα όποια όνειρα του ερυθρόλευκου τσίρκου για ανατροπή της 17άρας που είχε φτάσει σε κάποιο σημείο η διαφορά. Ο πράσινος λαός πραγματικά έδωσε ΡΕΣΙΤΑΛ. Ανύπαρκτοι γαύροι στην κερκίδα, φανέρωσαν πόσο άσχετοι μπασκετικά είναι αλλά πρέπει να δώσω πολλά μπράβο σε αυτή τη μορφή που λέγεται Πίνι Γκέρσον για το ήθος και την αξιοπρέπεια του, σε πλήρη αντίθεση βέβαια με τον περίγελο που λέγεται Ελληνιάδης και είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα καθυστερημένου γαύρου-υπαλλήλου.

Κόντρα σε όλους και σε όλα, κόντρα στα ΜΜΕ που πολύ θα ήθελαν τον γαύρο πρωταθλητή, κόντρα στις προβλέψεις των "ειδήμονων", κόντρα στα ευχολόγια των "αντικειμενικών δημοσιογράφων", κόντρα στην απαράδεκτη διαιτησία, κόντρα απέναντι στον ίδιο μας τον κακό και κουρασμένο εαυτό, παίξαμε σαν ομάδα, παίξαμε ψυχωμένα σαν Παναθηναικός και κατακτήσαμε ένα δίκαιο, άξιο, περήφανο πρωτάθλημα που φυσικά έχει μικρότερη αξία από το έπος της Euroleague αλλά είναι και αυτό κάτι το ξεχωριστό. Ειδικά όταν έρχεται μετά από ξεβράκωμα του γαύρου ε;

Μπράβο ρε μάγκες. Σας ευχαριστούμε.












ΥΓ:Και....για το τέλος, το ανέκδοτο της δεκαετίας. Η πιό αστεία εφημερίδα του κόσμου για ακόμη μια φορά καταφέρνει να προκαλέσει υστερικά γέλια στους αναγνώστες υπαλλήλους της: