1 Σεπτεμβρίου 2007

ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Με αφορμή την χτεσινή κλήρωση του UEFA, μόλις οι ιθύνοντες εκει στην Παιανία άκουσαν το όνομα της Αρμέντια Μπρατισλάβα, πήραν τα μυαλά τους αέρα και άρχισαν πάλι τα όνειρα θερινής νυχτός και τις παπαρολογίες. Κάπου πήρε το μάτι μου σε μια από τις φανταστικές αθλητικές φυλλάδες πως οι στόχοι του Τζίγγερ φέτος για την υπερομάδα του είναι το νταμπλ και πορεία μέχρι τα προημιτελικά τουλάχιστον του κυπέλλου UEFA......Μάλιστα. ΟΚ. Καταλάβαμε κύριοι. Τελικά δεν είστε μόνο ανίκανοι, είστε και ψυχασθενείς...Πώς ρε ΜΑΛΑΚΕΣ θα πάτε στα προημιτελικά του UEFA; Πώς θα πάρετε το νταμπλ; Με τον Φύσσα και τον Βύντρα; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ!!!!

Αύριο και το 'μεγάλο' ντέρμπυ. Πρώτη αγωνιστική και ντέρμπυ δεν γίνεται αλλά με κάτι πρέπει να ασχολούμαστε και σε αυτό το ψευτοπρωτάθλημα της πλάκας. Ο Πεσέιρο σίγουρα δεν πρέπει να κριθεί μόνο από το αυριανό αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα ένα πρώτο δείγμα δουλειάς θα πρέπει να φανεί. Τι σκατά; Επίσημο ματς είναι και μάλιστα απέναντι στους ψευτόμαγκες γαύρους που με τόση προπαγάνδα τόσο καιρό μας έχουν ζαλίσει τα παπάρια. Τζόρτζεβιτς-Ραούλ Μπράβο θα λείπουν και ο γαύρος θα παίξει άμυνα μάλλον με τον κερατά τον Άντζα και τον Ζεβλάκωφ στο κέντρο. Ο Σαλπιγγίδης θα ήταν ό,τι έπρεπε αλλά ας όψεται η ανικανότητα της διοίκησης. Επίθεση αυτοί θα παίξουν με 4-5-1 και προωθημένο τον γερο-Κοβάσεβιτς. Θα είναι αστείο αν δεχτούμε γκολ και μάλιστα στην Λεωφόρο. Καραγκούνης και Λεοντίου με τα άκρα θα τραβήξουν αύριο όλο το κουπί και πρέπει να παίξει και ο Δημούτσος που έδειξε καλά στοιχεία και θα είναι και ορεξάτος να διακριθεί. Εκτιμώ πως θα τους πάρουμε εύκολα. Μακάρι να μην διαψευστώ (πάλι)....

ΥΓ: Τώρα για το αν θα γεμίσει η Λεωφόρος ή όχι.....Θα γεμίσει, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Ποιοί θα είναι μέσα είναι το θέμα. Και ποιοί δυστυχώς θα μείνουν απ'έξω. Όντας μακριά από την Αθήνα δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς παίζει με το σβήσιμο των συνδέσμων από τις κερκίδες αλλά πρέπει κάπως να γίνει μια αντίδραση. Δεν μπορεί να στερείς το γήπεδο από άτομα που έχουν δώσει μάχες και που ακολουθούσαν χρόνια την ομάδα εντός και εκτός έδρας, με την ταμπέλα του ανεπιθύμητου χουλιγκάνου-αληταρά.