29 Σεπτεμβρίου 2007

ΜΕΤΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΝΙΚΗΤΗΣ

Μέτριος εως κακός θα έλεγα, με τα χαφ και τους επιθετικούς να μην τραβάνε καθόλου αλλά με πολύ καλή αμυντική παρουσία και με ευχάριστη έκπληξη (;) τον Σαριέγκι. Ο μΠΑΟΚ ζήτημα αν απείλησε 1 φορά και γενικά αξίζαμε 1000% τη νίκη και μάλιστα με ευρύτερο σκορ αν δεν μας έκοβε ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ Τεροβίτσας το πεντακάθαρο γκολ του Δημούτσου.

Φυσικά αύριο οι φυλλάδες της Θεσσαλονίκης θα ασχολούνται με το αν ήταν ή όχι πέναλτι του Ρομέρο. Ήταν; ΝΑΙ. Στην Τούμπα αν γινόταν κάτι αντίστοιχο σε παίχτη του ΠΑΟΚ και δεν το δίνανε, θα ορμούσανε μέσα οι ορδές της Θύρας 4 να φάνε τον διαιτητή. Πεντακάθαρα ο Κωνσταντινίδης πατάει τον Ρομέρο άρα είναι πέναλτι. Όπως πέναλτι είναι και το χέρι του βλάκα του Βύντρα που το παλλικάρι 1 καλό, 15 μαλακίες ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να κάνει σε κάθε ματς.

Φυσικά η πανέξυπνη διαχείριση του τζίγγερ φάνηκε και σήμερα, με μια μισοάδεια Λεωφόρο, με την 13 να είναι άδεια και με το γήπεδο να νομίζεις πως είναι καμιά εκκλησία που ψέλνεται ο εσπερινός. Ντροπή να είναι άδεια η 13 και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους ΟΛΟΙ επιτέλους. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Σε λίγο θα καταντήσουμε Ηρακλής ή Απ. Καλαμαριάς, να πηγαίνουν 100 άτομα γήπεδο. Άντε πάμε για άλλα τώρα...