28 Σεπτεμβρίου 2007

ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!

Κλέβω την παπαριά που εκσφενδονίζουν τα μπαόκια ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που παίζουν με εμάς. Κάθε φορά οι μπουγατσοπατέρες εναντίον μας παίζουν για την ιστορία τους και με υπέρμετρο πάθος το οποίο ως εκ θαύματος χάνουν όταν παίζουν με την μητρική εταιρία. Για τον λόγο αυτό αύριο πρέπει και εμείς να νικήσουμε για την ιστορία μας.

Το σημαντικό αύριο θα είναι να γεμίσει η Λεωφόρος. Δεν μπορώ να διανοηθώ πάλι κύριοι της ΠΑΕ πως πάλι η 13 θα είναι μισοάδεια. Πρέπει να γίνει το καμίνι που όλοι γνωρίζαμε και να μην δώσουμε περιθώρια στον αντίπαλο να νομίσουν πως παίζουν σε ουδέτερη έδρα, όπως έγινε στο ματς με τον γαύρο. Δεν λέω να γίνουν επεισόδια, αλλά θέλω (όλοι πιστεύω το θέλουμε) καυτή ατμόσφαιρα, με πάθος και ΦΩΝΗ!

Γι' αυτό αύριο ΝΙΚΗ και μόνο ΝΙΚΗ και ας ελπίσουμε να παρουσιαστούμε 3 φορές καλύτεροι από το ματς με τον Εργοτέλη που τα πήγαμε μεν καλά αλλά απέναντι σε έναν μικρό αντίπαλο με 10 παίχτες. Αύριο να μας δώ. Αύριο.....για την ιστορία μας και για το οτι παίζουμε με το μόνιμο "αδικημένο", κομπλεξικό και ευνοημένο εν τέλει από ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης, μπαοκ...


Έτσι πρέπει να είναι η Λεωφόρος και η -13- αύριο!