21 Σεπτεμβρίου 2007

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ

Παραλίγο να ξεβρακωθούμε για ακόμα μια φορά μεγαλειωδώς όπως συνήθως τα τελευταία χρόνια στας Ευρώπας.....Ας όψεται ο Νταμ Ν' Ντοι....

Νικήσαμε λοιπόν δύσκολα με 1-2 το μέγιστο καφενείο της Αρτμέντια ενώ φυσικά έπρεπε επί 90 λεπτά να υποστούμε τους κυριούς Μένιο και Χρήστο να υποτιμούν την νοημοσύνη μας, παινεύοντας και καμαρώνοντας για το δημιούργημα του Τζίγγερ που αυτοαποκαλείται ομάδα (αν δεν δω σοβαρές ενδείξεις αλλαγής, εγώ γνώμη ΔΕΝ αλλάζω). Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα των δημοσιογραφάρων αυτών ο Παναθηναικός χτες έπαιξε τέλεια, ο Δημούτσος, ο Μάτος και ο Τζιόλης είναι έτοιμοι για την Ρεάλ Μαδρίτης και όλα καλά όλα ανθηρά. Με λίγα λόγια, μπράβο Τζίγγερ. Και ξεχνάμε οτι φάγαμε γκολ από καφενείο, οτι στο 90% του αγώνα παίζαμε το πουλάκι μας με κανα 2 μόνο σοβαρές προσπάθειες απέναντι σε ένα καφενείο ολκής όπως ήταν η ομάδα που παίζαμε χτες. Αν δεν ήταν το Νταμ να μας ξελάσπωνε να δώ τι θα λέγανε σήμερα: Λαικά δικαστήρια θα είχαμε.

Για να προλάβω τα χειρότερα γκρινιάζω. Χαίρομαι που νικήσαμε αλλά ΠΡΕΠΕΙ να βελτιωθούμε πάααααρα πολύ. Ακόμα τα αρνητικά είναι εμφανέστατα και δεν πάμε πουθενά έτσι, ούτε σε Ελλάδα ούτε σε Ευρώπη.

Παρακάτω τα γκολ μας χτες: