2 Δεκεμβρίου 2007

ΤΑ ΙΔΙΑ & ΤΑ ΙΔΙΑ & ΤΑ ΙΔΙΑ

Εδώ και 10 χρόνια, ο Παναθηναικός τα ίδια και τα ίδια. 1 ματς καλό, 3 χάλια. Με το που πάει να δημιουργήσει προσδοκίες για κάτι καλύτερο, κολλάει σε κάτι Τρίπολες, σε κάτι Ξάνθες. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: Αντιαισθητικό ποδόσφαιρο, μηδεν πάθος, μηδέν όρεξη, μηδέν οργάνωση, μηδέν γενικώς...

Αυτός ήταν ο Παναθηναικός χτες. Με την τρομαχτική παπαριά του Πεσέιρο να έχει 2 αμυντικά χαφ απέναντι σε μια ομάδα που ούτε το κέντρο πέρασε και την εμμονή του να έχει στο παιχνίδι τον αδιάφορο και κακό Ίβανσιτς και τον τρισάθλιο Τζιόλη που μόνος του έχανε τις μπάλες. Τα ίδια σκατά και χειρότερα ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Μάντζιος. Τέτοιο μονότερμα καιρό είχα να δώ. Και μονότερμα που ο επιτιθέμενος να μπερδεύεται μόνος του και ουσιαστικά να μην μπορεί να κάνει ούτε μια ευκαιρία. Ποδόσφαιρο της πλάκας από τον κομπλεξικό τελικά Παναθηναικό που προφανώς οι παίχτες του έχουν μπει στην νοοτροπία της τρίτης θέσης. Μέχρι και ο Ηρακλάκος έριξε 3 γκολ στα παλτά της Ξάνθης (απίστευτα τραγική ομάδα) αλλά όχι. Εμείς θα τους αναστήσουμε ΟΛΟΥΣ. Είναι φοβερό αυτό που παρακολουθήσαμε χτες. Έπαιρνε κάθε παίχτης την μπάλα και είτε σέντρα θα έκανε στον γάμο του καραγκιόζη, είτε θα ξεκινούσε μόνος του από το κέντρο επίθεση απέναντι σε 11 αμυνόμενους. Ό,τι να ναι δηλαδή. Και ο Πεσέιρο αγρόν ηγόραζε καθώς οι αλλαγές του έγιναν πάρα πολύ αργά.

Το θέμα είναι πως τελικά αυτή η ομάδα κουβαλάει ακόμα όλες τις αρρώστειες του παρελθόντος που πιστεύαμε τις είχε αποτινάξει φέτος. Προφανώς τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η τρίτη θέση είναι ο στόχος και πάμε γερά παιδιά και μην αγχώνεστε, εσείς ούτως ή άλλως τα λεφτάκια σας τα παίρνετε. Αλλίμονο σε εμάς που πραγματικά ενδιαφερόμαστε για τον Παναθηναικό και που μετά από τέτοιες εμφανίσεις στεναχωριόμαστε και πικραινόμαστε.

ΥΓ:Τζίγγερ τελικά είδες τι ωραία με τον φορέα στην Λεωφόρο;
ΥΓ2: Πεναλτάρα μας έπνιξε πάλι ο γαυρο-Κασναφέρης αλλά φυσικά θα τον τιμωρήσει κανείς;