4 Δεκεμβρίου 2007

ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ

Αηδία προκαλεί η απαράδεκτη ασυλία στον μέγα ΔΙΑΙΤΗΤΗ Κασναφέρη. Το υπόδειγμα της διαιτητικής, το καμάρι όλων των Ελλήνων συναδέλφων του και τον ήρωα των γηπέδων της SuperLeague. Έλεος πια. Έλεος. Γιατί τέτοια ασυλία στον καρκίνο; Γιατί; Μικρότερη βαθμολογία πήρε από τον Τσίκινη που παραπέμφθηκε αλλά δεν τιμωρήθηκε ο κύριος Κασναφέρης που ουσιαστικά μας στέρησε ένα πέναλτι και ίσως 3 βαθμούς στο ματς με τη Ξάνθη. ΑΗΔΙΑ και ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ. Σε φτύνουνε δεν βρέχει! Και σε φτύνουμε και μεις, προεδράρα της Super League υποτίθεται. ΑΧΡΗΣΤΕ! Αν ούτε τώρα μπορείς να προστατεύσεις την ομάδα σου και να τιμωρήσεις αυτούς που την κατακρεουργούν μπροστά στα μάτια ολόκληρης της Ελλάδας τότε πραγματικά είσαι και είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Εμετό προκάλεσε η χτεσινοβραδινή εκπομπή του ήρωα της δημοσιογραφίας Τριανταφυλλόπουλου ή αλλιώς Μάκη. Ο Μάκης λοιπόν είχε ως θέμα την δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου και καλεσμένους τους γονείς του και δημοσιογραφίσκους, μοντέλα, ηθοποιούς, έναν φούρναρη και έναν κατασκευαστή γιαπωνέζικων γλυπτών. Το άσχετο πάνελ για ένα θέμα κάθε άλλο παρά άσχετο και ασόβαρο. Και αντί ο κύριος Μάκης να αναλύσει τα αίτια της δολοφονίας, να μιλήσει για τους δολοφόνους που ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ από ποιούς υποκινούνται, αρκέστηκε στο να δείχνει και να ξαναδείχνει ένα εμετικό βίντεο με τον Φιλόπουλο νεκρό στο οδόστρωμα και από πάνω τα χουλιγκάνια-δολοφόνοι να τον βρίζουν και να τον χλευάζουν. Να βρίζουν έναν νεκρό και να τον φωτογραφίζουν!!! Και όλα αυτά ξανά και ξανά μη δείχνοντας τον ελάχιστο σεβασμό στους γονείς του νεκρού. Αρκέστηκε ο Μάκης στο να κατηγορεί και να ξανακατηγορεί την ΚΑΕ Παναθηναικός και τον Γιαννακόπουλο επειδή αντί για 20 χιλιάρικα έδωσαν 10 χιλιάρικα στην οικογένεια Φιλοπούλου για την κηδεία. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΚΗ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ? Τα λύσαμε όλα τα άλλα, τιμωρήθηκαν οι ένοχοι, λύθηκε το πρόβλημα αυτό της κοινωνίας μας και εν τέλει το μοναδικό πρόβλημα που έμεινε να λύσουμε είναι αν ο Γιαννακόπουλος έδωσα 10 ή 20 χιλιάρικα;

Και δεν λέω αν έχει ή όχι λάθος ο Γιαννακόπουλος και δεν δικαιολογώ ούτε τους 'δικούς' μας που πάνε με καδρόνια και πλακώνονται, αλλά νομίζω χτες ο Μάκης μόνο και μόνο για να ανεβάσει νούμερα εκμεταλλεύτηκε με τον πιο άκομψο τρόπο ένα βίντεο που έπεσε στα χέρια του. Και το χειρότερο; ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ο Μάκης. Η ουσία είναι η δολοφονία του Φιλόπουλου και η ασυλία των φερόμενων ως δολοφόνων που 'τυγχάνει' να είναι υπάλληλοι συγκεκριμένου συλλόγου αλλά και ο χουλιγκανισμός γενικότερα και όχι αν πλήρωσε τα έξοδα της κηδείας ο Γιαννακόπουλος.