13 Ιανουαρίου 2008

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

Όταν παίζεις έτσι στο Καραϊσκάκη που όλοι σε θεωρούμε χαμένο 3-0 από πριν, κάνεις τέτοια εμφάνιση (ειδικά στο β' ημίχρονο), όταν χάνεις τετ-α-τετ, όταν χάνεις πέναλτι, όταν έχεις δοκάρι, όταν έχεις τον ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ στο παιχνίδι και φέρνεις ισοπαλία, ε τότε μόνο αδικημένος μπορείς να νιώθεις.

Τα 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο δεν έπρεπε να μετρήσουν (η μπάλα έξω στο δικό μας γκολ και επιθετικό φάουλ του Τοροσίδη στον Μάλαρτζ στο γκολ του κερατά) αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μια ομάδα άξιζε τη νίκη και αυτή η ομάδα ήταν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Μεγάλη και τεράστια μαλακία του ΑΔΙΑΦΟΡΟΥ Παπαδόπουλου που κρύος εκτέλεσε το πέναλτι πάνω στο 'φιλαράκι' του μέλος-Αντωνάκη και μας γάμησε την ψυχολογία. Απίστευτη χαμένη ευκαιρία του φανταστικού Ν'Ντόι που 1000 φορές να τον βάλεις να το κάνει αυτό δεν θα το χάσει αλλά το έχασε σήμερα. Βέβαια και ο Κοβάσεβιτς έχασε 2 ευκαιρίες αλλά με την συνολική εικόνα του αγώνα ο Παναθηναικός σήμερα ήταν η καλύτερη ομάδα και άξιζε τη νίκη.

Σιμάο, Ν'Ντόι, Βύντρα (!!!), Τζιόλης (!), Γκούμας, Νίλσον, Ίβανσιτς πολύ καλοί σήμερα με τεράστιες απογοητεύσεις τον ΨΟΦΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ Παπαδόπουλο και τον Καραγκούνη. Την Τετάρτη δεν ξέρω πως θα παίξουμε αλλά αν παίξουμε όπως σήμερα και λίίίίγο πιο συγκεντρωμένα στην τελική προσπάθεια θα τελειώνουμε με το παραμυθάκι που λέγεται ολυμπιακός νωρίς-νωρίς.......