17 Ιανουαρίου 2008

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ-ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΗ

Ντροπή. Μια λέξη που σίγουρα αν την ένιωσαν θα την ένιωσαν για 2 λεπτά το πολύ μετά το σφύριγμα της λήξης της χτεσινής ξεφτίλας, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ντροπή, τσίπα, αξιοπρέπεια. Όλα αυτά ξεχάστηκαν σε κάποιο μπουζούκι, σε κάποιο bar ή με ένα χαλαρωτικό μπάνιο στο 50τμ μπάνιο της βίλας τους που έχουν αποκτήσει με τα λεφτά που έχουν βγάλει με την αξία τους. Επαγγελματίες γαρ.

Εγώ, εσύ φίλαθλε-οπαδέ του Παναθηναικού που ξυπνήσαμε σήμερα με βαρύ το κεφάλι και πήγαμε δουλειά ντροπιασμένοι και ταπεινωμένοι, που χτες έπρεπε να ανεχτούμε ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ να βλέπουμε την ολοκληρωτική ταπείνωση, εξευτελισμό και μαγαρισμό αυτής της τιμημένης φανέλας, εμείς φίλαθλε-οπαδέ του Παναθηναικού, ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΑΛΙ....ΓΙΑ ΟΛΑ! Εμείς φταίμε για την παντελή έλλειψη πάθους, την αδιαφορία, τα λάθη, την ξεφτίλα. Εμείς φταίμε που ο Παπαδόπουλος για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν χειρότερος και από ερασιτέχνης, που ο Βύντρα και ο Σέριτς είναι τόσο μα τόσο άχρηστοι, που ο Πεσέιρο κάνει χωρίς λόγο ροτέισον συνέχεια, που χτες γενικά φάγαμε 4 με τα χέρια κάτω και με απόδοση από το ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ που θα ζήλευε και η κατά τα άλλα τιμημένη Δόξα Δράμας.

Ε λοιπόν κύριε Γιάννη Γκούμα και υπόλοιποι να πάρετε τη συγνώμη σας και να την βάλετε εκεί που ξέρετε. Και σύ Τζίγγερ πάρε την φανέλα σου και το γήπεδο σου και βάλτα και σύ στον ακριβό κώλο σου. Σας έχω σιχαθεί όλους. Εκεί που μας ανεβάζετε και μας δημιουργείτε προσδοκίες και ελπίδες, εκεί μας υπενθυμίζετε πόσο μα πόσο κομπλεξική και μικρή έχετε καταντήσει την ομάδα του Παναθηναικού. Γι' αυτό και εγώ παύω να έχω προσδοκίες και δεν τρέφω πλέον αυταπάτες. Τζίγγερ να την χαίρεσαι την ομάδα σου.