22 Ιανουαρίου 2008

'Η ΟΛΟΙ 'Η ΚΑΝΕΝΑΣ

Τέρμα τα ψέμματα. Τέρμα οι δικαιολογίες. Τέρμα όλα. Αν δεν μαζευτούνε τουλάχιστον 10000 άτομα (το λιγότερο γιατί η δυναμική μας είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερη) το συλλαλητήριο θα είναι μια τεράστια αποτυχία και καλύτερα κανένας σύνδεσμος Αθηνών και κάνενας οπαδός του Παναθηναικού εν Αθήναι δεν θα δικαιούται ούτε να παραπονεθεί, ούτε να γκρινιάξει για τον Τζίγγερ, γιατί πλέον θα έχει η ομάδα του την ιδιοκτησία που της αξίζει. Αδιαφορία έδωκες, αδιαφορία θα λάβεις....

Και αναφέρομαι στους Αθηναίους γιατί εκ των πραγμάτων σε ημέρα εργάσιμη οι εκ της επαρχίας (πχ εγώ) είναι σχεδόν αδύνατο να παρεβρεθούν, αλλά και πάλι αυτό δεν είναι de facto. Σίγουρα πολύ φοιτητές θα μπορούν να παρεβρεθούν. Η ουσία είναι οτι και κανένας από την επαρχία να μην κατέβει, μόνο οι Αθηναίοι, τότε είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να μην μαζέψουμε τουλάχιστον 10000 κόσμο. Δικαιολογία καμία για εσάς εκεί κάτω. ΚΑΜΙΑ. Δεν μπορεί τα μπαόκια εδώ για ψύλλου πήδημα να μαζεύουν 15000 κόσμο και εμείς για τόσο σοβαρό λόγο και μετά από 3 δεκαετίες που επιτέλους αποφασίσαμε να σηκωθούμε από τον καναπέ μας να μην συμμετέχουμε με όλη μας την ψυχή σε αυτό το συλλαλητήριο ενάντια του καρκινώματος που λέγεται Βαρδινογιάννης.

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο Λ Ο Ι ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 13:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. 'Η ΤΩΡΑ 'Η ΠΟΤΕ. 'Η ΟΛΟΙ 'Η ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ. Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ. ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ.

Οι Μακεδόνες Παναθηναικοί θα είμαστε έστω και νοερά εκεί με όλη μας τη ψυχή....