4 Ιανουαρίου 2009

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ!!!!

Επειδή δεν αντέχω άλλο, αρνούμαι να ασχοληθώ άλλο με το κατ' ευφημισμό Ελληνικό Πρωτάθλημα για τους παρακάτω λόγους:

1. Δεν αντέχω κάθε αγωνιστική να αμφισβητείται με τέτοιο τρόπο η νοημοσύνη μου σαν φίλαθλο και σαν οπαδό. Ο γαύρος και στο προηγούμενο ματς και χτες ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ από την διαιτησία με ανύπαρκτα πέναλτι και δεν τρέχει τίποτα. Εμείς σήμερα δεν πήραμε από τον μαλάκα τον Βασσάρα τον δεύτερο (!!) πέναλτι μας στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά το πρωτάθλημα από σήμερα το κέρδισε η ομάδα του δημοσίου.

2. Δεν αντέχω άλλο την ανυποληψία της διοίκησης του Παναθηναικού και την διαφενόμενη ανικανότητα της να ελέγχει τα πράγματα στο παρασκήνιο αλλά και στο προσκήνιο. Λανθασμένες και ανύπαρκτες μεταγραφές, λόγια-λόγια-λόγια και ουσία τίποτα, πόλεμος στον κόσμο επειδή βρίζει τον γαυρό αλλά μηδεν πόλεμος στον Κόκκαλη που τα τσιράκια του κάθε Κυριακή ασελγούν επί πτωμάτων.

3. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω μισθοφόρους στο γήπεδο που στα ευρωπαικά ματς σκίζονται και στην Ελλάδα φοβούνται μην σκίσουν το καλσόν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).

4. Δεν αντέχω άλλο τέτοιο 'υπερθέαμα' ποδοσφαίρου!

'Συγχαρητήρια' στον γαύρο για ακόμα ένα 'πεντακάθαρο' πρωτάθλημα και μην ξεχάσετε να βγάλετε ευχαριστήρια ανακοίνωση και για τον Βασσάρα όπως κάνατε με τον Γκαγκάτση. Αλλά θα μου πείς έτσι θα πρέπει να βγάλουν ευχαριστήριες ανακοινώσεις για καμιά 40αριά διαιτητές....'Συγχαρητήρια' και στην διοίκηση μας που 'προστατεύει' τόσο καλά την ομάδα και την 'ενισχύει' τόσο πολύ. 'Συγχαρητήρια' και στους παίχτες που φανέρωσαν για ακόμα μια φορά τί 'επαγγελματίες' είναι....

Από δώ και πέρα μέχρι να απονεμηθεί δηλαδή ο τίτλος στον ψευτοπρωταθλητή θα ασχολούμαι από το blog αυτό μόνο με τα ματς του Champions League και όποιος θέλει ας με διαβάζει... 'Καλή' χρονιά μας μπήκε......

ΥΓ: Διάβαστε αυτό.....συμφωνώ σε ΟΛΑ μα ΟΛΑ.....http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?2147