24 Ιανουαρίου 2009

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ-ΨΕΥΤΕΣ-ΜΑΛΑΚΕΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ οι αγαπημένοι μας παίχτες που σήμερα πραγματικά δεν υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο και απορώ για το αν πλέον οι άνθρωποι αυτοί που αμοίβονται ως επαγγελματίες έχουν καθόλου ίχνη αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας. Πραγματικά για λύπηση και για εμετό ήταν η σημερινή 'εμφάνιση' με υπό του μηδεν πάθος, όρεξη, φρεσκάδα. Σίγουρα μέσα στα 10 χειρότερα ματς της τελευταίας δεκαετίας για τον Παναθηναικό και σήμερα μπήκε οριστική ταφόπλακα στα όποια υπεραισιόδοξα όνειρα μας για ανατροπή του σκηνικού και κατάκτηση του τίτλου.

ΨΕΥΤΕΣ οι αγαπημένη μας πολυμετοχική διοίκηση. Που όταν ανέλαβε έλεγε θα μας κάνει τη νέα Τσέλσι, πήρε ένα σωρό άμπαλους και αντί τώρα να διορθώσει τα ασυμάζευτα μας τάισε πάλι παχιά λόγια και από ουσία τίποτα. Μηδενική προσφορά ουσίας στην ομάδα τόσο από ενίσχυση πραγματική όσο και από προστασία από το παρακράτος του Κόκκαλη. Η ΜΟΝΗ σωστή κίνηση τους ο ερχομός του Τεν Κάτε που φυσικά και θέλουν να τον διώξουν γιατί ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ κινούνται στο δόγμα Τζίγγερ. Ο Βγενόπουλος ΛΥΣΣΑΞΕ να βάλει ο Τεν Κάτε Ρουκάβινα και Κλέιτον και Μουν και Μελίσση ως βασικούς και τα αποτελέσματα τα είδαμε όλοι σήμερα. Δεν απαξιώνω τους συγκεκριμένους παίχτες αλλά κουμάντο κάνει ο Τεν Κάτε κύριοι πολυμετοχικοί. Δουλειά σας είναι να υπακούτε τις υποδείξεις του και να υλοποιείτε τις υποσχέσεις σας και όχι να του ζαλίζετε τα αρχίδια με απειλές και σωφρονισμούς. Κάτι παραπάνω ήξερε ο άνθρωπος και δεν τους ξεκινούσε βασικούς.

Φυσικά οι ΜΑΛΑΚΕΣ για ακόμη μια χρονιά είμαστε εγώ και εσύ αγαπητέ αδερφέ Παναθηναικέ. Περαστικά μας και του χρόνου πάλι να μαστε καλά να τρώμε κουτόχορτο...