14 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. 25/1 ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΒΡΑΖΕΙ.... Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ. Οι πληροφορίες λένε ότι το γήπεδο ΤΕΛΟΣ! Το παρακράτος του Κόκκαλη και τα λαμόγια της πολιτικής (ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑ και ΤΣΙΠΡΑΣ χωρίς να ξεχνάμε τους αρουραίους των υπολοίπων κομμάτων που βοήθησαν άλλος με τις νομικές και άλλος με τις πολιτικοοικονομικές "γνώσεις"), της επιχειρηματικής διαπλοκής και της δικαιοσύνης (το έχουμε ξαναπει, στη χώρα αυτή ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ) έβαλαν φρένο στο νέο γήπεδο. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΗ. ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.

Τα μηνύματα που παίρνουμε από εκατοντάδες ανθρώπους δείχνουν ότι αναπτύσσεται δυναμική η οποία όπως δείχνουν τα πράγματα είναι ασυγκράτητη και ανεξέλεγκτη. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Μ
ΟΝΟΣ ΤΟΥ.

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ όλοι αυτοί οι "κύριοι" ότι είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για το τσουνάμι που έρχεται και ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ. Ο κόσμος πλέον δεν συγκρατείται... Είναι βέβαιο ότι θα κατέβουμε στο δρόμο ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΥ και είναι βέβαιο ότι στο συλλαλητήριο αυτό ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΛΑΟ στο δρόμο.

Αφού δε μας σέβεστε, ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ....

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΗΠΕΔΟ.


ΥΓ: Αντιγράφηκε αυτούσιο από το site των Greenwebfans