9 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ

Στο μπάσκετ...αναμενόμενο. Η ομάδα φάνηκε οτι πήρε μπρος από το ματς με την Μάλαγα και χτες συμπλήρωσε 1000(!!!) νίκες στην Α1 με εμφατική νίκη 47 πόντων(!!) απέναντι στον Πανιώνιο.

Στην μπάλα όχι τόσο αναμενόμενο. Μετά τις απαράδεκτες τελευταίες εμφανίσεις, φάνηκε πάλι πόσο τεράστιος προπονητής είναι ο Τεν Κάτε αφού κατάφερε έστω και στο β' ημίχρονο να τους ξυπνήσει, να κάνει την απαραίτητη αλλαγή του Καραγκούνη με τον Κλέιτον και η ομάδα ουσιαστικά να διαλύσει τους γαύρους του Βορρά, άνετα και χαλαρά και μάλιστα (ντροπή για τον μπαοκ) με 2 γκολ του Βύντρα που προσωπικά εξακολουθώ να τον θεωρώ παλτό αλλά πρέπει φέτος να παραδεχτώ οτι η απόδοση του έχει βελτιωθεί αισθητά, χωρίς να αυτό να σημαίνει πως δεν κάνει ακόμα τραγικά λάθη. Ούτε κωλοτούμπες αλλά ούτε να τα ισοπεδώνουμε και όλα.

Γενικά πάντως η ομάδα δείχνει πως ΑΝ θέλει τότε ΜΠΟΡΕΙ. Το θέμα είναι (και το φωνάζουμε 13 χρόνια τώρα) να αλλάξει αυτή η γαμημένη δημοσιουπαλληλίστικη νοοτροπία και να τα δίνουν όλα σε κάθε ματς. Π.χ χτες πάλι ο Μάντζιος ήταν σαν να μην υπήρχε. Το παλλικάρι δεν θέλει πώς να το κάνουμε. Βαριέται που ζει. Δεν τρέχει, δεν πιέζει και ΠΑΝΤΑ παίζει με την πλάτη, τόσο προβλέψιμα που και εγώ ακόμα μπορώ να τον μαρκάρω. Και φυσικά ο Καραγκούνης που μόνο στην Ευρώπη ξέρει να λυσσάει και στο πρωτάθλημα μόνο στα λόγια είναι μαχητής. Στο γήπεδο.....πραγματική μπαλαρίνα. Νισάφι πια.

Αλλά όχι γκρίνιες σήμερα. Ήταν μια καλή ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ Κυριακή. Ας χαρούμε αυτή την εβδομάδα...


ΥΓ: Εξωργιστικό το στήσιμο των Πανθρακικών κοτόπουλων στην γαυροαφέντρα τους....Πόσο ακόμα ρε;