23 Φεβρουαρίου 2009

ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

...ο γαύρος, αιώνια ΠΡΩΤΟΙ εμείς! Κλασσικά και πάλι στο μπάσκετ και σχετικά εύκολα, με μπροστάρη τον ΜΗΤΣΑΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ διαλύσαμε τους ψευτόμαγκες με τα κόκκινα βρακάκια από τον Πειραιά και ακόμα μια κούπα καταλήγει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, κάνωντας τους συνολικούς τίτλους του Α.Ο. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε 499!!!!! Άντε και ο 500ος να είναι το Champions League (καλά λέμε τώρα).

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ομάδα μπάσκετ της ΕΥΡΩΠΗΣ, μας έκανε ξανά υπερήφανους και μπράβο σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας. Φυσικά, όπως αναφέρει και ο φίλος spiros:
"Αν είχε κερδίσει ο γαύρος χτες ακόμη θα καίγονταν ο Πειραιάς με την Νετ να καλύπτει με
τα ελικόπτερά της τη δοξασμένη στιγμή. Αφού δυστυχώς για την κρατική κέρδισε ο ακατανόμαστος έκοψαν τη σύνδεση πριν καλά καλά τελειώσει η απονομή και ο Σκουντής ακόμη μιλούσε, για να μας δείξουν το τρισμέγιστο σετ της αθλητικής Κυριακής, Πουρουπουπούς, Μίχος και λοιποί γαύροι και η ανέραστη Καραμανλή. Ήταν πιο σημαντικοί άλλωστε για την ΝΕΤ"

Δεν πειράζει. Σας έχουμε καταλάβει ρε μαλάκες. Που θα πάει θα γυρίσει ο τροχός στην μπάλα και πλέον τα κόλπα του κόκκινου θίασου δεν θα σας φτάνουν για να μειώνετε άλλο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας.

Την Τετάρτη τα σπουδαία και σε αντίθεση με πολλούς εγώ είμαι αρκετά αισιόδοξος. Δεν λέω για νίκη αλλά και με 1-0 να χάσουμε καλά θα είναι.....περισσότερα μην φάμε. Αν και προσωπικά το βλέπω Χ
.