26 Φεβρουαρίου 2009

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΡΕ!

Μόνο ο Παναθηναικός τέτοια αποτελέσματα στην Ευρώπη! Μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα ο Παναθηναικός και πραγματικά είναι να απορεί κανείς με την μαχητικότητα και το πάθος που δείχνουν μερικοί παίχτες στην Ευρώπη και την καθίζηση στο Ελλ. Πρωτάθλημα. Η γαμημένη αυτή νοοτροπία ελπίζω κάποτε να αλλάξει.

Χτες λοιπόν στο Μαδριγάλ δυο είναι τα δεδομένα: 1)Η Βιγιαρεάλ έπαιξε κατα διαστήματα διαστημικό ποδόσφαιρο και πραγματικά σε 2-3 φάσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο γλυτώσαμε από κωλοφαρδία το γκολ. 2) Ο Παναθηναικός με υπεραμυντική διάταξη και άπειρα λάθη στο χώρο του κέντρου, όχι μόνο προηγήθηκε με ΓΚΟΛΑΡΑ του Καραγκούνη αλλά μας ακύρωσαν γκολ και το πέναλτι κατα μας δεν έπρεπε ΠΟΤΕ να δωθεί εφόσον προηγουμένως είχε γίνει φάουλ στον φανταστικό χτες κατα τα άλλα Βαβρζινιακ.

Ο διαιτητής πρέπει να ήταν γαύρος δεν εξηγείται αλλιώς. 80-20 έπαιζε έδρα και όλα τα σφύριζε ανάποδα. Εμείς κέντρο δεν είχαμε αφού Σίλβα και Σιμάο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλού πατούσαν και αλλού βρίσκονταν. Με Σπυρόπουλο σαν χαφ (!!) και μόνο δημιουργικό χαφ τον Καραγκούνη παρακολουθήσαμε χτες ίσως ένα τρελό μονότερμα αλλά ο μεγάλος ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ Παναθηναικός άντεξε και με ενάντια διαιτησία, ακυρωμένο γκολ, άδικο πέναλτι και με έναν φοβερό αντίπαλο πήραμε το Χ και ισως και να αδικούμαστε τελικά! Ναι μας βοήθησε ίσως η τύχη. Αλλά σε τέτοια ματς η τύχη πάντα χρειάζεται. Καλώς ή κακώς δεν είμαστε Μάντσεστερ ακόμα και χρειαζόμαστε όση τύχη γίνεται αλλά χτες δεν ήταν ΜΟΝΟ τύχη. Χτες ήταν ο μεγάλος ευρωπαίος Παναθηναικός που σε 2 βδομάδες θα λιώσει την ξιπασμένη Βιγιαρεάλ (ελάτε μαλάκες και κάντε τσαμπουκάδες στον Τεν Κάτε εκει μέσα) και θα πάρει την πρόκριση στους 8 του Champions League.

Καλύτεροι χτες: Καραγκούνης, Βύντρα, Βαβζίνιακ, Μάντζιος
Χειρότεροι χτες: Νίλσον (απαράδεκτος), Σπυρόπουλος, Σίλβα

Την Κυριακή πάμε στο τηγάνι με τις κοτούλες να δώσουμε κάτι χρωστούμενα από πέρσι. Θα περάσουμε ωραία την Κυριακή στο κόκκινο μπουρδέλο να το δείτε.






ΥΓ: Spiros για 1 μήνα δεν θα πείς κουβέντα για τον Καραγκούνη...