22 Φεβρουαρίου 2009

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!

Το χτεσινο ματσάκι δεν μπόρεσα να το δω. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Οπότε τα σχόλια για το ματς τα αφήνω σε σας. Ιδέα δεν έχω τι έγινε. Διαβάζω όμως σήμερα οτι ΠΑΛΙ σπαταλήσαμε ένα πρώτο ημίχρονο και πως φάγαμε 2 γκολ και μέτρησε το ένα μόνο. Δεν ξέρω τί έγινε ειλικρινά και μέχρι στιγμής δεν έχω δει ούτε φάση.

Το θέμα είναι πως το ματς με τις γατούλες ήταν τελείως αδιάφορο και απλώς έπρεπε να νικήσουμε και νικήσαμε για λόγους ψυχολογίας εν όψει του σημαντικότερου ίσως αγώνα της τελευταίας 5ετίας θα έλεγα. Και αυτό γιατι τη Βιγιαρεάλ, τουλάχιστον θεωρητικά, την 'έχουμε'. Τώρα αν φάμε 5 γκολ μην με βρίζετε. Θεωρητικα λέω!!

Αν αγωνιστούμε όπως στους αγώνες στην Ελλάδα τότε θα φάμε πάνω απο 3 γκολ. Αν τα καμάρια μας παίξουν σοβαρά (που πιστεύω θα το κάνουν γιατί τώρα βλέπετε τους βλέπουν και οι σκάουτερς της Ευρώπης μη χέσω) τότε μπορούμε να φύγουμε έστω με ένα Χ που σίγουρα κάνει εμας πρώτο φαβορί μετά για την πρόκριση. Υπομονή λοιπόν και ελπίζω τουλάχιστον σε αυτό το ματς να δούμε τον κανονικό Παναθηναικό που νίκησε την Ιντερ στο Μιλάνο και οχι τον Παναθηναικό που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του στα ματς με Εργοτέλη, Ηρακλή, Πανσεραικό, Λεβαδειακό....και η λίστα τελειωμό δεν φαίνεται να έχει.....