17 Δεκεμβρίου 2009

ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ

Πρόλαβα και είδα το δεύτερο ημίχρονο οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός πως ολόκληρος Παναθηναικός καταδέχεται να παίζει σε τέτοιο άθλιο γήπεδο με κίνδυνο να τραυματιστούν οι παίχτες αν και απ' ότι έμαθα θα αλλάξει το χορτάρι επιτέλους σε 2 βδομάδες.

Κατα τα άλλα τα 2 γκολ του Σισσέ ήταν πολύ ωραία σαν ομαδική προσπάθεια αλλά βέβαια απέναντι σε μια ομάδα καφενείο που είχε ήδη παρατήσει τα όπλα και η οποία ομάδα καφενείο έχασε τις ευκαιριούλες της πάλι. Η άμυνα μας έχει τρομαχτικό πρόβλημα και επιβάλλεται κύριε Πατέρα που τόσο ζεστά πήρες το θέμα Τεν Κάτε να κάνεις κάτι και για αυτό το τομέα της ομάδας. Τουλάχιστον ένας ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ πρέπει να έρθει. Ούτε Μπίαρσμιρ, ούτε Καντέ ούτε τίποτα. ΠΑΙΧΤΑΡΑ θέλουμε στην άμυνα. Να τρώει σίδερα και να ξέρει που είναι η θέση του. Επιτέλους δηλαδή. Δεν μπορεί πάντα ένα κομμάτι της ομάδας να μένει γυμνό. Παλιά ήταν η επίθεση τώρα είναι η άμυνα.

Κατα τα άλλα μπράβο για την όρεξη τουλάχιστον των παιχτών που δεν περιορίστηκαν στο 0-0 ή το 1-0 και κυνήγησαν και περισσότερα γκολ. Αυτό ομολογώ επί Τεν Κάτε δεν το είχαμε...