1 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Μηδενός εξαιρουμένου όλοι χτες ήταν απαράδεκτοι. Από τον Τζόρβα μέχρι τον Σισσέ. Ακόμα και ο σκόρερ Σάλπι που χτες έχασε ένα άχαστο και γενικά ολόκληρη η ομάδα και το προπονητικό team που κατάφεραν πάλι (γιατί περι κατορθώματος πρόκειται) να ξενερώσουν 50000 κόσμο σε ένα ματς με μια ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ αεκ που έπαιζε φουλ άμυνα και τα πήγε μια χαρά απέναντι σε έναν τραγικό Κατσουράνη και Σίλβα, έναν απαράδεκτο Σισσέ και μια αργή άμυνα. Οι φυλλάδες κάνουν λόγο για γκαντεμιά αλλά εγώ είδα αδιαφορία. Προκλητική αδιαφορία.

αεκ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Αλλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε και Παναθηναικός. Τις χαμένες ευκαιρίες και τα λοιπά τα ακούω βερεσέ. Έχεις καλύτερη ομάδα κύριος; Είσαι γκαβλωμένος για τον τίτλο; Ε τότε μπες και φάτους. Σκίστους. Όχι έτσι όπως παίζαμε! Τί πάει να πεί ευκαιρίες και δοκάρια; Το σκορ έγραψε 1-1. Από +8 η διαφορά έπεσε στο +6. Γιατί να δώσεις ελπίδες στους ανύπαρκτους; Γιατί να μην κλειδώσεις από τώρα το πρωτάθλημα; Γιατί να ξενερώνετε τόσο κόσμο πάλι;

Αυτό το πρωτάθλημα είναι δικό μας και ας μην χαίρονται οι γαυρομπαοκοφυλλάδες. Απλώς δίνουμε σασπένς. Απλώς περιμένω περισσότερη ζωντάνια ρε γαμώτο!