1 Φεβρουαρίου 2010

ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Αντιγράφω (και ας με συγχωρήσει) τα λόγια ενός άλλου οπαδού και μέλους των GWF (PAO1970), λόγια με τα οποία απ' ότι φαίνεται στο forum των GWF συμφωνεί πολύ λαός και βγείτε εσείς και πείτε οτι και αυτοί είναι γαύροι και αντιπαναθηναικοί:

"1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

2. Εντάξει, υπήρξε και αρκετή γκαντεμιά σήμερα, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

3. Ήταν το χειρότερο κοουτσάρισμα του Νιόπλια από τότε που ήρθε (όχι αρχικό στήσιμο, αυτό ήταν σωστό, για το κοουτσάρισμα μιλάω). Και εξηγούμαι: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΟΥ.

Ε, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ
- ο οποίος μάλιστα όχι μόνο δεν σε ωφελεί, αλλά και δεν ήθελε πολύ να μας κάνει να έχουμε σήμερα μια από τις μεγαλύτερες κηδείες, καθώς μετά το 70-75΄, αν ήταν να κερδίσει κάποια ομάδα, θα ήταν η άεκ!... ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΙΜΑΟ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΗ - ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ! ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Τι θα μπορούσε να κάνει; Κατ' αρχήν ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Θα έπρεπε να βγάλει ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ (ο οποίος εξελίσσεται σε μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις και διαψεύσεις μου - και μου το είχε προβλέψει μια θηλυκή ψυχή από δω μέσα...) και να βάλει τον Σιμάο. Και θα έπρεπε επίσης, αν ήταν οπωσδήποτε αναγκαία η αλλαγή του Καραγκούνη (που πιθανόν να ήταν, γιατί είχε αρχίσει να παραπατάει...) να βάλει στη θέση του τον Κλέιτον - μπας και πάρει καμιά σωστή πάσα ο δύστυχος ο Σισέ...

ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

4. Πέρα όμως από το κοουτσάρισμα και τις αλλαγές, εγώ είδα ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, δηλαδή κάποια ΦΩΝΑΧΤΑ, ΚΡΑΧΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΠΑΡΣΗΣ, ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ.

Και εξηγούμαι και σε αυτό: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΣΙΣΕ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ Ή ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΛΕΤΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ (πέρα από το γεγονός ότι και ο Λέτο έκανε πολλές φορές την κλασσική γι' αυτόν περιττή παραπάνω ενέργεια...). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ, ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΩΛΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ! Για να μη μιλήσουμε και για τις περιπτώσεις που ο Σαλπιγγίδης (παρά το γκολ που έβαλε) έχανε επιπόλαια τις ευκαιρίες ή δεν έδινε πάσα όταν έπρεπε στον Λέτο που ήταν αμαρκάριστος - και για άλλα δυο-τρία ανάλογα περιστατικά που δεν τα θυμάμαι τώρα...

Αυτά τα σημάδια είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ από το σημερινό κοουτσάρισμα του προπονητή... Και δείχνουν ότι χρειάζονται ΤΡΕΛΑ ΓΚΑΖΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, γιατί ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ."