3 Φεβρουαρίου 2010

ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Μεγάλη ευκαιρία ΚΑΙ το κύπελλο για τον Παναθηναικό, μεγάλη ευκαιρία όχι γιατί το κύπελλο είναι Champions League και ακατόρθωτος στόχος αλλά επειδή απουσιάζουν οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι (πχ γαύρος, μπαοκ) και μπορούμε να το κατακτήσουμε σχετικά εύκολα. Βέβαια με κίνδυνο πάλι να κατηγορηθώ ως γαύρος, ως άσχετος κτλ θα πώ μόνο αυτό που διαπίστωσα μετά το σημερινό άνιαρο ματς με την Καλλιθέα της Γ' Εθνικής:....

...Με τέτοια μυαλά και αν παίξουμε έτσι τα Γιάννενα δεν τα περνάμε. ΟΚ η ομάδα να παίξει στο ρελαντί αλλά όποιος μου πει οτι παίξαμε καλά σήμερα ε τότε εντάξει να το κλείσω το blog να γράφει κάνας άλλος. Φυσικά διαφορετική η ψυχολογία των παιχτών αλλά όταν είσαι ο Παναθηναικός και παίζεις με ομάδα Γ' Εθνικής σίγουρα το σκορ αλλά και η όλη εικόνα του ματς θα έπρεπε να είναι διαφορετική. Τέλος πάντων δεν θέλω να γκρινιάξω άλλο. Μπράβο στα παιδιά που πέρασαν στον επόμενο γύρο και σοβαρότητα και δουλειά για την συνέχεια. Είμαστε πάρα πολύ κοντά στο νταμπλ αλλά θέλει προσοχή!

ΥΓ: Δεν πειράζει που έχασε τα άχαστα σήμερα ο Σισσέ. Στα επόμενα σοβαρότερα ματς θα είναι ακόμα πιο σκυλιασμένος να το δείτε.