14 Ιουλίου 2010

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Θα λέει καλή επιτυχία στις άλλες ομάδες, θα τις γκαντεμιάζει και έτσι στο τέλος θα παίρνουμε πάντα εμείς το πρωτάθλημα.

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.

Θα λέει πάντα ΟΧΙ σε όλα τα δρώμενα στην ΕΠΟ και στην SL, μπουκοτάροντας ότι πάει να γίνει και έτσι στο τέλος θα παίρνουμε πάντα εμείς το πρωτάθλημα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΜΗΤΗΣ.

Θα κάνει το μακέτο του γηπέδου, έργο και επιτέλους θα έχουμε δικό μας γήπεδο και θα αποκτήσουμε άλλη δυναμική και έτσι στο τέλος θα παίρνουμε πάντα εμείς το πρωτάθλημα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

Αν δεν είναι κουρασμένος θα δημιουργήσει έλλειμα στην ομάδα 40% με αποτέλεσμα να τινάξει στον αέρα την ομάδα, κάτι το οποίο θα φέρει ντόμινο εξελίξεων και θα χρεωκοπήσουν όλες οι ομάδες και έτσι στο τέλος θα παίρνουμε πάντα εμείς το πρωτάθλημα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Θα μας αγαπάνε και θα μας υπολογίζουν όλοι στην Ευρώπη με αποτέλεσμα να φτάνουμε κάθε χρόνο τελικό CL και να αποκτήσουμε πολλά λεφτά και έτσι στο τέλος θα παίρνουμε πάντα εμείς το πρωτάθλημα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Θα διώξει όλους τους ξένους παικτες από την Ελλάδα και με τα φυτώρια μας θα έχουμε την καλύτερη ομάδα και έτσι στο τέλος θα παίρνουμε πάντα εμείς το πρωτάθλημα.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Θα φέρει τους Έψιλον και τους Νεφελίμ για να μας στηρίζουν με τις σκοτεινές τους δυνάμεις και έτσι στο τέλος θα παίρνουμε πάντα εμείς το πρωτάθλημα.

ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ

Με μια πολύωρη προσευχή της θα εξαγνήσει την ομάδα και θα κερδίσει την εύννοια του θεού και έτσι στο τέλος θα παίρνουμε πάντα εμείς το πρωτάθλημα.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΛΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΜΠΑΚΗΣ

Θα μας λένε τραγούδια με το μοναδικό τους στυλ διασκεδάζοντας μας ακόμη πιο πολύ και από τον τζίγγερ με αποτέλεσμα να εκτινάξουν την ψυχολογία των παικτών μας στα ύψη και έτσι στο τέλος θα παίρνουμε πάντα εμείς το πρωτάθλημα.


Δεκτή κάθε άλλη πρόταση. Να κάνουμε μια λίστα να στείλουμε στον τζίγγερ μπας και ο Κωνσταντόπουλος δε μπορεί να βγάλει άκρη με Μαρινάκη, Μπέο, Ψωμιάδη κ.α.


ΥΓ. kornass άσε τις μαλακίες. Σε χρειαζόμαστε, είσαι υπεύθυνος για ότι έχεις κάνει μέχρι τώρα και δε μπορείς να φεύγεις την πιο κρίσιμη στιγμή.