28 Ιουλίου 2010

ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ

"Ρώτησαν τον γυμνοσάλιαγκα πώς ανέβηκε στην κορυφή του βουνού, ενώ δεν έχει πόδια. Κι εκείνος απάντησε: Έρποντας, γλείφοντας και με τα κέρατά μου!""

Παρακολουθώ και εγώ, όπως και το μέγιστο μερίδιο των φίλων της πανάθας, μουδιασμένος και πλήρως απογοητευμένος από τα διοικητικά τεκτενόμενα στην ομάδα μας. Διαπιστώνω λοιπόν διαβάζοντας sites και ακούγοντας τα ραδιόφωνα (μαζοχισμός) ότι μια φυλή από ασπόνδυλα που είχε κρυφτεί για καιρό επανήλθε στο προσκήνιο.

Οι γυμνοσάλιαγκες φίλοι. Τα γαστερόποδα μαλάκια που βγαίνουν μετά τη βροχή. Τα άθλια παπαγαλάκια, οι προπαγανδιστές του κώλου, οι λατρευτές του παρελθόντος, οι άθλιοι ξεφτιλισμένοι τύποι που προσπαθούν να μας πείσουν για το αδιανόητο. Οι βδέλες που πίνουν το αίμα του ΠΑΟ, οι μύγες που κάθονται στα σκατά και μετά έρχονται να σου μολύνουν το φαγητό, η τελευταία τρύπα του ζουρνά που τους λένε χόρεψε και χορεύουν, τους λένε κρύψου και κρύβονται. Δεν έχω λόγια να αναφερθώ και άλλο σε αυτούς. Με πιάνει εμετός και μόνο που το σκέφτομαι. Με πιάνει εμετός και μόνο που σκέφτομαι ότι στους κόλπους μας υπάρχουν τύποι που σε όποιον δε γουστάρει τα αφεντικά τους, την οικογένεια, και σε όποιον αντιτίθεται στους δυνάστες της ομάδας μας, προσπαθούν να του βγάλουν την ταμπέλα του αντιπαναθηναϊκού. Άρχισαν να γυρνάνε με τα παναθηναϊκόμετρα και όταν λες ότι δε γουστάρεις τον τζίγγερ σου λένε ότι κάνεις κακό στην ομάδα. Μερικές ομάδες από γυμνοσάλιαγκες, οι ίδιες και οι ίδιες φωνές, προσπαθούν να μας πείσουν για το πόσο κακός ήταν ο πατέρας και πόσο καλός είναι ο τζίγγερ, για την καταστροφή που υπέστει η ομάδα μας από την πολυμετοχικότητα και για το πόσο καλά θα πάει και πάλι που την ανέλαβε ο άχρηστος. 

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ πείτε μου σας παρακαλώ αν σας γαμάει το αφεντικό σας ή απλά σας πληρώνει. Και αναφέρομαι σε αυτούς που την κάνουν με συνείδηση αυτήν την προπαγάνδα. Γιατί αν υπάρχει όντως μια μικρή μερίδα που τα πιστεύει αυτά που λέει χρήζει άμεσα ψυχιατρικής φροντίδας και φαρμάκων.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ πείτε μου σας παρακαλώ, είναι τόσο σημαντικό για εσας ο θετικός ισολογισμός στην ομάδα? Είναι πολύ πιο σημαντικός από τους τίτλους και την υπερηφάνεια? Πείτε μου σας παρακαλώ τι έχει κάνει ο τζίγγερ όλα αυτά τα χρόνια. Τι γαμημένο καλό έκανε στην ομάδα και δε μπορεί να το δει κανένας;

Δε σας αντέχουμε άλλο, εξαφανιστείτε. Μετά από τη βροχή έχει πάλι καλοκαιρία και θα ψάχνετε πάλι τρύπα να κρυφτείτε.