25 Απριλίου 2006

BACK(E) TO THE...PAST

Και άλλο ένα πείραμα πρόκειται να διεξαχθεί στις πλάτες του Παναθηναϊκού μας. Φεύγει απ' ότι φαίνεται, ο χειρότερος προπονητής που έκατσε στον πάγκο της ομάδας μας και έρχεται ένας παντελώς άγνωστος στην Ελλάδα, Σουηδός προπονητής εν ονόματει Χανς Μπάκε.

Και ρωτώ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ; Είναι αυτός κ. Τζίγγερ που θα μας οδηγήσει στην υπέρβαση; Είναι αυτός που θα μας κάνει επιτέλους ομάδα; Ποιές οι περγαμηνές του κυρίου; Με ποιά κριτήρια έρχεται στην ομάδα; Μόνο και μόνο επειδή τον πρότεινε ο Χένρικσεν; Είμαι σίγουρος πως απάντηση κανείς ποτέ δεν πρόκειται να πάρει στα σημαντικά αυτά ερωτήματα αλλά τα ερωτήματα παραμένουν και είναι πιό καυτά από ποτέ!

Δεν θέλω να κρίνω τον Μπάκε προτού καν τον δούμε και δούμε τα αποτελέσματα του αλλά πραγματικά δεν πιστεύω πως είναι ο Μπάκε το όνομα που περιμέναμε θα αντικαταστούσε τον Ιταλό καρνάβαλο. Μακάρι να διαψευστούμε όλοι μας και να δούμε έναν ΠΑΟ να πετάει του χρόνου. Μακάρι......Προς το παρόν σήμερα αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιο με τον Μαλεζάνι. Ας φύγει πρώτα αυτός και μετά βλέπουμε. Γιατί φαντάζεστε να μας βγάλει όλους μαλάκες ο Τζίγγερ και να κάνει καμιά ανανέωση συμβολαίου του Ιταλού; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!