6 Απριλίου 2006

VAI ITALIANO VAI

Κ. Βαρδινογιάννη. Είναι ίσως μια μοναδική ευκαιρία να επανορθώσετε για ένα ακόμα τεράστιο επιχειρηματικό σας σφάλμα. Εννοώ την πρόσληψη του κ. Μαλεζάνι για προπονητή(?) του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

Ο Ιταλός καρνάβαλος πρέπει να φύγει από τον Παναθηναϊκό για τους παρακάτω λόγους:

1. Πέρισυ ήρθε μεν στο μέσο της σεζόν αλλά κατάφερε να μήν νικήσουμε την ΑΕΚ και χαρίσαμε ουσιαστικά το πρωτάθλημα στoν Ολυμπιακό.

2. Δεν προχώρησε σε μεταγγραφές ουσίας και αν δεχτώ πως δεν αποφάσιζε αυτός για τις μεταγγραφές τότε αυτό φανερώνει δειλία ενώ αν ήταν δικές του επιλογές ο Κονσεισάο και ο Μπίσκαν τότε όταν φύγει να τους πάρει και αυτούς μαζί του

3. Προετοίμασε την ομάδα ολόκληρο το καλοκαίρι και υποτίθεται πως είχε όλο το χρόνο να παρουσιάσει ένα δεμένο σύνολο αλλά μέχρι και τώρα ακόμα ο Ιταλός αλλάζει συνεχώς ενδεκάδες ενώ μόλις πρόσφατα σταμάτησε η δικαιολογία πως δεν έχει δεθεί ακόμα η ομάδα!!

4. Στην πρώτη αγωνιστική μέσα σε ένα φλογισμένο ΟΑΚΑ χάσαμε 0-2 από τους απόγονους. Επίσης χάσαμε 3-0 από την ΑΕΚ και πάλι από τους απόγονους με 3-2 στο Καραϊσκάκη. Σύνολο 3-1 στα ντέρμπι.

5. Κατάφερε να αποκλειστούμε στο κύπελλο από τον Εργοτέλη, ομάδα Β΄Εθνικής

6. Κατάφερε από τον Νοέμβρη η ομάδα να είναι εκτός όλων των στόχων της

7. Το Ευρωπαϊκό όνομα του Παναθηναϊκού υπέστη βαρύτατο πλήγμα με τις πεντάρες από Μπαρτσελόνα και Βέρντερ Βρέμμης και καταφέραμε ούτε UEFA να περάσουμε αφού χάσαμε στο ΟΑΚΑ από κάποια Udinese με τον Ιταλό να δηλώνει οτι χάσαμε από ατυχία και πως παίξαμε ωραία μπάλλα(!!!!!!)

8. Μας έκανε ρεζίλι σε ολόκληρη την Ευρώπη με το περίφημο ξέσπασμα του (cazzo) μετά το 2-2 με τον Ηρακλή όπου τα πήρε επειδή οι οπαδοί τον γιούχαρανε και οι δημοσιογράφοι δεν του φιλούσαν τον κώλο.

9. Ξεφτίλισε τον άθλο του 1971 και είπε πως ο Παναθηναϊκός τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη δεν είχε καταφέρει και τίποτα σπουδαιότερο από φέτος.

10. Ακόμα και τώρα δεν έχει κατορθώσει ο Παναθηναϊκός να παίξει πάνω από 10 λεπτά ποδόσφαιρο της προκοπής. Με το ζόρι κρατάμε τα σαγόνια μας να μην μας φύγουν από το χασμουρητό

11. Οι λεγόμενες ευκαιρίες που δίνει σε νέους παίχτες προφανώς αντιστοιχούν σε 10 λεπτά συμμετοχής του Λεοντίου σε κάθε μας και της μόνιμης αλλαγής του Μάντζιου στο 75΄?

12. Γενικά ο προπονητής αυτός δεν φαίνεται να εμπνέει τον σεβασμό ούτε των παιχτών, ούτε των οπαδών αλλά ούτε και τον αντιπάλο. Μάλλον τον χλευασμό τους και την κοροϊδία τους

Φαντάζομαι υπάρχουν και άλλα αρνητικά αλλά και ίσως και κάποια θετικά (?). Το θέμα είναι πως με τον Ιταλό άλλον ένα χρόνο στο τιμόνι δεν πρόκειται να τρώμε πεντάρες στην Ευρώπη αλλά οκτάρες. Βέβαια η πηγή του κακού είναι η ιδιοκτησία η οποία όμως δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Διαβάζω και τελευταία στα διάφορα message boards οτι θα έρθει ο Guus Hidding ή ο Raul Cooper ή ο Irureta στον ΠΑΟ. Δηλαδή ας σοβαρευτούμε λίγο και ας σκεφτούμε έναν λόγο για τον οποίο θα επιλέξουν οι παραπάνω ή γενικά οποιοδήποτε άλλο θεωρητικά μεγάλο όνομα να έρθει στην Ελλάδα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Εδώ στο Ελλάντα είμαστε αντάξιοι ονομάτων τύπου Κονσεϊσάου για ποδοσφαιριστές και Σάντος για προπονητές. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα γενικότερα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση γιατί και λεφτά δεν δίνει ο Βαρδινογιάννης αλλά και δεν υπάρχει το κατιτίς για να έρθει το μεγάλο όνομα στην Ελλάδα.

Οπότε ας αρκεστούμε στην μετριότητα. Τόσα χρόνια δεν συνηθίσατε ακόμα;