17 Απριλίου 2006

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΒΒΑ

Τί να πούμε μετά και το χτεσινό στραπάτσο; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΩΦΙΔΗ που έχει κάνει μια ομάδα να πετάει και χτές πραγματικά θαύμασα τον τρόπο παιχνιδιού του Ηρακλή καθώς και την εκρηκτικότητα του 'γέρου' Γεωργιάδη, του 'παλτού' Επαλλέ και του 'χασογκόλη' Ερρέρα.

Από εμάς δεν μπόρεσα να μην παρατηρήσω το μέγιστο πάθος του Έκι που έπαιζε λές και είχε πάρει 10 Λεξοτανίλ, την αμπαλοσύνη του Νίλσον, τον -δεν μπορώ να κάνω ένα κοντρόλ- Γκέκα, τον ΦΙΛΟΤΙΜΟ Παπαδόπουλο(τον μοναδικό αυτή τη στιγμή που αξίζει να φορά τη φανέλλα με το Τριφύλλι μαζί με τον Γκαλίνοβιτς) και φυσικά τον απίστευτο τρόπο που κοουτσάρει την ομάδα ο Μαλεζάνι. Πραγματικά εξοργίστηκα όταν είδα να βάζει τον Χαραλαμπίδη δεξί χαφ!!!! Με ποιά λογική άραγε; Πώς δεν κατάφερε να εμπνεύσει πάλι τους παίχτες του για να δώσουν όλα για τη νίκη; Πρέπει ο Ιταλός να φύγει. Πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι με μερικούς παίχτες που δεν λένε να συνέλθουν φέτος. Ο Έκι χτές ήταν ωσεί παρών. Δεν μπορούσε να βγεί και να μπεί ο Λεοντίου; Δηλαδή ποιός είναι ο Γκονζάλες; Ο Μαραντόνα; Ας μην γελιόμαστε, όσο και αν υποστηρίζω και θαυμάζω κάποιους παίχτες, κανείς δεν είναι υπεράνω του συμφέροντος της ομάδας. Όποιος κοιμάται στο κρεββάτι του και όχι στο γήπεδο.

Σε ένα ματς που έπρεπε να δώσουμε το 110%, η ομάδα δεν μπόρεσε να βγεί καν από τα αποδυτήρια και κατά 99% έχασε την δεύτερη θέση. Το άσχημο είναι όμως πως ο Παναθηναϊκός έχασε την μοναδική ευκαιρία να περισώσει ότι είχε απομείνει από την φετινή του αξιοπρέπεια. Αντιθέτως έδειξε πως είναι μια ομάδα ασθενική, που παίζει ψόφιο ποδόσφαιρο, άσχημη μπάλλα. Τέτοιο Παναθηναϊκό ας τον χαίρονται οι Βαρδινογιανναίοι και ο Μαλεζάνι, έτσι όπως τον κατάντησαν. Συγχαρητήρια και πάλι στον Σάββα Κωφίδη γιατί φέτος ο Ηρακλής παίζει πραγματικά καλό ποδόσφαιρο και είναι η μοναδική όαση στο μπουρδέλο που αποκαλείται Ελληνικό Πρωτάθλημα ή αλλίως ο Γάυρος και οι άλλοι.