19 Απριλίου 2006

ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΕΚΙ

Όποτε υπάρχει κρίση στην ομάδα, όποτε αμφισβητείται ο Τζίγγερ και ο Μαλεζάνι, όποτε γενικά χρειάζεται ένας πυροσβέστης με τη μορφή ηγέτη, τότε εμφανίζεται ο καλός στρατιώτης Εζεκιήλ Γκονζάλες.

"Θέλω να κάνουμε αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια και να κάνουμε τη δική μας πράσινη δυναστεία από του χρόνου-Πιστεύω οτι ο Μαλεζάνι πρέπει να μείνει στον Παναθηναϊκό"

Δεν ξέρω αν του ξεφεύγουνε ή αν είναι πραγματικά ένα φερέφωνο της διοίκησης και δεν τον κρίνω αυτή τη στιγμή σαν παίχτη κρίνω το ρόλο του στην ομάδα και τις δηλώσεις του. Δηλαδή ρε Έκι ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ? Είναι σοβαρές δηλώσεις αυτές; Αυτές είναι δηλώσεις για το εξώφυλλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και του ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (όπως και έγιναν). Πώς είναι δυνατόν μέσα στο γήπεδο φέτος ο Έκι να είναι ανύπαρκτος και να πετάει τέτοιες πίπες εκτός γηπέδων δεν μπορώ να καταλάβω. Υποψιάζομαι ότι έχει καταντήσει ένα εργαλείο της διοίκησης για να κατευνάσει τα πνεύματα και να καθοδηγήσει συνειδήσεις αλλά το μόνο που καταφέρνει ο κατα τα άλλα συμπαθής Έκι είναι να καταντάει γραφικός και να εξοργίζει τον πράσινο λαό με τέτοιου είδους δηλώσεις. Και αν δεν ξέρει ο Έκι πως κατόρθωσε ο γαύρος να κάνει αυτή την δυναστεία των 10 χρόνων ίσως να συναντηθεί με τους οπαδούς μας να του μιλήσουν για τις παράγκες, τους 'θείους' και γενικά όλο το παρασκήνιο της τελευταίας δεκαετίας που έχει καταστρέψει το όποιο Ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει αδείασει τα γήπεδα από φιλάθλους (εκτός φυσικά από τα μέλη).

Λοιπόν Έκι εμείς δεν θέλουμε να παίρνουμε τους τίτλους όπως ο γαύρος και τα πρωταθλήματα δεν είναι αυτοσκοπός. Στόχος είναι να δούμε επιτέλους μια ομάδα να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη παίζοντας καλή μπάλλα και ικανοποιώντας τους σκεπτόμενους και λογικούς οπαδούς της (που είναι και η πλειοψηφία του λαού του Παναθηναϊκού). Δεν ζητάμε ρε Έκι πολλά. Ζητάμε από το αφεντικό σου τον ραλλίστα ή επιτέλους να διαχειριστεί σωστά την ΠΑΕ που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ή ας πουλήσει να ησυχάσουμε. Μέχρι στιγμής ο Τζίγγερ είναι αποτυχημένος στο έργο του. Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει στο χειρότερο σημείο απαξίωσης του και δεν αντέχεται άλλο αυτό το θέαμα που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

Λοιπόν Γκονζάλες σύνελθε και αντί να κάνεις ηλίθιες δηλώσεις κοίτα να συνέλθεις γιατί φέτος τζάμπα τα λεφτά που σου δίνουνε.