31 Ιανουαρίου 2007

ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Δεν ξέρω πως, δεν με νοιάζει! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΤΟΓΑΒΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

Ο μΠΑΟΚ για ακόμα μια φορά έρχεται να παίξει μαζί μας με πάθος και αυταπάρνηση και για την ιστορία του. Με τον γάβρο τα ξεχνάει όλα αυτά αλλά με εμάς φουντώνει το πάθος του και παίζει για τον λαό του, για την ιστορία του, για την πόλη της Θεσσαλονίκης, για τις χαμένες πατρίδες, κτλ, κτλ. Ε λοιπόν σήμερα πρέπει να τους βουλώσουμε το υπεροπτικό στοματάκι που κάνει λόγο και για νίκη στο ΟΑΚΑ λες και παίζουν με τον Εθνικό, και τους πατήσουμε κάτω. Στην κυριολεξία. Και όχι με 1-0 μόνο. ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Ταπείνωση, εξευτελισμός όπως τις παλιές καλές εποχές του 5-2 μέσα στην Λεωφόρο....Θέλω χατ-τρικ του Σαλπιγγίδη και να πανηγυρίζει με πάθος καθε γκολ. Θέλω καυτή ατμόσφαιρα (σήμερα κάνω κωλοτούμπα στο θέμα της αποχής αλλά είναι η περίπτωση) και φανατισμό σε όλο το 90λεπτο. Θέλω ταπείνωση των γαυρομπουγάτσων. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ.


Σε αντίθετη περίπτωση που βγούμε και εκτός κυπέλλου.....Ε αυτό δεν θέλω να το σκέφτομαι ούτε σαν πιθανότητα. Αρκετές πίκρες φάγαμε φέτος.