10 Φεβρουαρίου 2008

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναικός γιόρτασε τα 100 χρόνια του Α.Σ. Παναθηναικού με μια φαντασμαγορική φιέστα στο ΟΑΚΑ με 10000 οπαδούς και με εντυπωσιακή κατοστάρα στον παοκ. Η ΠΑΕ Παναθηναικός έδωσε για τα 100 χρόνια μια φανέλα σε έναν παλαίμαχο (η φανέλα με τον χορηγό πάντα), μοίρασε σοκολατάκια, είχε τον Πολυχρονίου DJ και ζήτημα αν σε 2 ματς στην Λεωφόρο με Αστέρα και Βέροια μάζεψε 10000 κόσμο. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναικός δεν σταματάει να ευχαριστεί τον κόσμο του Παναθηναικού που τον λατρεύει ενώ ο πρόεδρος (;;;) της ΠΑΕ Παναθηναικός εκτός μερικών δεκάδων τσάτσων είναι το πλέον μισητό και απεχθές πρόσωπο της ομάδας που έχει ανοίξει πόλεμο με ΚΑΘΕ σόφρων φίλαθλο και οπαδό του Παναθηναικού και που μοναδικό σκοπό έχει να τα κονομήσει και τίποτα άλλο. Και οι Γιαννακόπουλοι να τα κονομήσουν θέλουν αλλά αγαπάνε την ομάδα και το δείχνουν. Ενώ ο Τζίγγερ προσπαθεί να χτίσει παλάτια στην άμμο και με τρικυμία 10 μποφώρ. Η ΚΑΕ Παναθηναικός θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να προστατεύσει την ομάδα ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος επιτρέπει στον γαύρο να πάρει ακόμα ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά.

Τα δεδομένα είναι οτι η απατεωνιά και γυφτιά του γαύρου ξετυλίγονται σε όλο τους το μεγαλείο και τα βάλανε με την Καλαμαριά επειδή τους ξεγύμνωσε. Τα τομάρια της αθλητικής δικαιοσύνης (;;) έκαναν το καθήκον τους και βγάλανε την απόφαση έκτρωμα που ευνοεί 99.9% τον γαύρο αφού σιγά μην ξανακερδίσει η Καλαμαριά τον γαύρο τα επόμενα 30 χρόνια.

Το άλλο δεδομένο είναι πως η ομάδα πάλι με το γαμημένο rotation του Πεσέιρο ήταν πάλι ΤΡΑΓΙΚΗ, με τον Παπαδόπουλο πάλι να σέρνεται, με ένα ημίχρονο σπαταλημένο απέναντι βέβαια σε 11 αμυνόμενους αλλά αυτό ΔΕΝ αποτελεί δικαιολογία. Αν δεν έβαζε το γκολ ο Ίβανσιτς μπορεί και ερχόταν Χ το ματς και τώρα θα κάναμε λαικά δικαστήρια. Χάλια μαύρα στο σκατομικρό γήπεδο της Λεωφόρου όπου ευνοούνται κατάφορα οι αμυνόμενοι.

Εγώ μας θεωρώ δεύτερους γιατί ο γαύρος σίγουρα θα το πάρει το ματς με την Καλαμαριά και ελπίζω στο επόμενο ματς να παίξουμε και λίγο ποδόσφαιρο...