28 Φεβρουαρίου 2008

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΝΙΚΗΣΤΕ. Τίποτα άλλο. Αν θέλετε να δείξετε οτι αξίζετε να πάρετε το πρωτάθλημα, νικήστε. Και αφήστε τις δικαιολογίες. Επαγγελματίες είστε, ένα κάρο λεφτά παίρνετε να παίξετε σαν σκυλιά, να ματώσετε την φανέλα (καλό ε; χαχαχα) και να νικήσετε το μισοδιαλυμένο αεκακι. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ. Νικήστε και κατακτήστε τον τίτλο. Για πάρτυ σας και για πάρτυ μας. Να δούμε και εμείς μια χαρά φέτος.

Φυσικά δικαιολογίες για την επόμενη μέρα αν χάσουμε, έχουν ήδη βρεθεί. Θα φταίει η ΠΕΚ, ο Βγενόπουλος, οι κακοί οπαδοί που μας γιουχάρουνε, ο Χατζηπετρής. Εσείς ποτέ. Αλλά ας μην προτρέχουμε. Ας δούμε τί θα γίνει την Κυριακή όπου ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και φυσικά αν νικήσουμε ουσιαστικά κατακτάμε τίτλο φέτος και θέτουμε τις βάσεις για κάτι καλύτερο του χρόνου. Είπαμε, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Ως εμετικά πάντως μόνο μπορούν να χαρακτηριστούν τα σημερινά πρωτοσέλιδα γνωστών πρασινοφρουρών που κατηγορούν την ΠΕΚ οτι έχει ξεφύγει και οτι έχασε το παιχνίδι επειδή υιοθετεί σκληρή γραμμή αντιπαράθεσης. Οι κωλοτούμπες καλά κρατούν από τα ΜΜΕ και φαίνεται οτι ο Τζίγγερ είναι αυτός που σιγά-σιγά χάνει την ψυχραιμία του και προβαίνει σε γκεμπελικούς τρόπους αντίδρασης αφού δεν έχει τίποτα ουσιαστικό να αντιπαραθέσει και να απαντήσει στις ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ της ανακοίνωσης της ΠΕΚ. Η αλλαγή έχει ήδη αρχίσει και ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να την σταματήσει. Ο Παναθηναικός θα ξαναγίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγάλος και όχι μια μικρή σε νοοτροπία ομάδα με άδειες εξέδρες και περιστασιακά μεγάλες στιγμές. Εμείς θέλουμε τον Παναθηναικό πραγματικά μεγάλο, παντού και πάντα πρώτο και θέλουμε έναν Παναθηναικό που ο κόσμος του θα έχει ενεργό και δραστήριο ρόλο και δεν θα είναι άβουλα φερέφωνα (βλ. "Θύρα 13" όπως την έχει καταντήσει ο Τζίγγερ).