15 Οκτωβρίου 2008

2 ΜΑΤΣ=2 ΝΙΚΕΣ ΕΞΑΠΑΝΤΩΣ!

Με αρχή το ματς της Κυριακής στην Τούμπα (όπου ΙΣΩΣ να έχω και super-extra φωτογραφικό υλικό) και στην συνέχεια με την Βέρντερ, ο Παναθηναικός αν θέλει φέτος να πάει ΨΗΛΑ σε Ελλάδα (δηλαδή πρώτος) και σε Ευρώπη (δηλαδή να περάσει στην επόμενη φάση τουλάχιστον) ΠΡΕΠΕΙ να κάνει τα 2 στα 2.

Την Κυριακή είναι προς το παρόν το ματς της σεζόν όπου με νίκη δείχνουμε τα δόντια μας σε όλους που μας αμφισβητούν και μπαίνουμε γερά στο παιχνίδι του τίτλου ενώ με ήττα και γκρίνιες θα έχουμε και από την κορυφή θα απομακρυνθούμε. Μπορούμε να νικήσουμε; ΣΙΓΟΥΡΑ μπορούμε! Έχουμε αδιαμφισβήτητα καλύτερη ομάδα και οι συνθήκες για νίκη επί του παοκ ποτέ δεν ήταν ευνοικότερες. Αλλά αυτό πρέπει ρε γαμώτο να φανεί και στο γήπεδο. Αν μπούνε χεσμένοι από την Τούμπα ή αν ο Τεν Κάτε πάλι κατεβάσει καμιά αλλοπρόσαλλη ενδεκάδα τότε δύσκολα τα πράγματα. Π.χ θα ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ σφάλμα να ξεκινήσει βασικό τον Χριστοδουλόπουλο ή τον Μελίσση. Θα τρέμουν τα παιδιά στην Τούμπα. Ενώ τον Σάλπι ΠΡΕΠΕΙ να τον βάλει γιατί ξέρει τί να περιμένει και σίγουρα θέλει να δείξει κάτι στα μπαόκια που τόσο άσχημα και άδικα του φερθήκανε. Εκτιμώ οτι μια ενδεκάδα με Τζόρβα-Νίλσον-Σπυρόπουλο-Γκούμα-Σαριέγκι-Μάτος-Σίλβα(ή Νίνη)-Ίβανσιτς-Ρουκάβινα ή Κλείτον-Σάλπι και Σόουζα θα ήταν αρκετά καλή. Μακάρι να είχαμε κάναν αμυντικό της προκοπής αν και πιστεύω πως στην Τούμπα πρόβλημα θα έχουμε με την επίθεση γιατί ο παοκ φέτος έχει δυνατή άμυνα.

Μπορούμε και πρέπει να νικήσουμε αν και προσωπικά δίνω 60% πιθανότητες στο Χ, 30% πιθανότητες σε νίκη μας και 10% πιθανότητες σε ήττα. Είδωμεν. Κοντός ψαλμός αλληλούια και μακάρι να πάνε όλα καλα.....