22 Οκτωβρίου 2008

ΚΡΙΜΑ....

...Αλλά ΑΥΤΟΣ ο Παναθηναικός σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που σου άφηνε μια γεύση σιχαμάρας και αηδίας, τώρα έστω και με αυτό το 2-2 που ουσιαστικά μας αφήνει εκτός συνέχειας Champions League, σε γεμίζει ΕΛΠΙΔΑ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο και ομορφότερο μέλλον.

Επί 88 λεπτά είχαμε και τον έλεγχο του αγώνα, και ευκαιρίες κάναμε και 2 γκολ βάλαμε (με τον Μάντζιο παρακαλώ!!!!) αλλά 2 λεπτά αδράνειας στην άμυνα σήμαιναν και 2 γκολ για τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ πραγματικά Γερμανούς. Ουσιαστικά πληρώνουμε την ΜΑΛΑΚΙΑ του Αντωνίου και της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ναι της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ) να μην πάρουμε το καλοκαίρι έστω και τελαυταία στιγμή έναν κανονικό σέντερ μπακ. Γιατί με Βύντρα-Σαριέγκι δεν πας πουθενά κύριε Αντωνίου. Ειδικά στην Ευρώπη. Αντε το πρώτο γκολ ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ χέρι του Μεντεζάκερ και πες δεν το είδε ο επόπτης. Αμ το δεύτερο; Πού είναι εκεί ο σέντερ μπακ περιοπής να καθαρίσει την φάση και μετά ούτε καν να θυμάσαι οτι έγινε φάση; Πουθενά. Πρέπει εξάπαντως το Δεκέμβρη να έρθουν ένας ΣΟΥΠΕΡ σέντερ μπακ και ένας ΣΟΥΠΕΡ σέντερ φορ αν θέλουμε να πάρουμε έναν τίτλο εφέτος.

Παρ' όλα αυτά έστω και αυτός ο ανύπαρκτος αμυντικά Παναθηναικός ΜΠΟΡΕΙ, ναι ΜΠΟΡΕΙ να πάρει διπλό στην Βρέμη και μετά με νίκη 2-0 επί της Ανόρθωσης να περάσει τρίτος στο UEFA και να συνεχίσει στην Ευρώπη δηλαδή. Μπορεί και πρέπει να τα καταφέρει. Ειδικά φέτος ο λαός του Παναθηναικού θα στηρίζει συνεχώς γιατί φέτος κάτι δείχνει να αλλάζει. Σε νοοτροπία κυρίως. Όταν σταματήσουν να παίζουν και κάτι Μάντζιοι και κάτι Βύντρες τότε πραγματικά κάτι θα έχει αλλάξει στην ουσία. Αν και ΟΚ ο Μάντζιος σήμερα μας εξέθεσε ΟΛΟΥΣ αλλά γενικά είναι ταγάρι και αυτό δεν αλλάζει. Ο ΠΑΟ θέλει παίχτες συνεπείς και όχι ευκαιριακούς.