5 Οκτωβρίου 2008

ΒΥΝΤΡΑ ΤΙ ΜΕΣΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?

Καλή η νίκη, ψιλοκαλή η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και μου άρεσε η στήριξη του κόσμου, που σε παλαιότερες εποχές είτε δεν θα πήγαινε γήπεδο, είτε θα έριχνε το κράξιμο του αιώνα.

Αλλά αυτό που πρέπει ΟΛΟΙ να κρατήσουμε και να θυμόμαστε με χαρά από το σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό είναι αυτό το παλλικάρι ο Λουκάς Βύντρα (ή Λούκας αν θέλετε εφόσον έχει και Τσέχικες ρίζες). 20 πάσες έκανε=20 γιόμες=21 λάθη. Νέο παγκόσμιο ρεκόρ. 10 σβούρες γύρω από τον εαυτό του χωρίς αντίπαλο και μετά πάσα στου διαόλου τη μάνα. Και μάλιστα όταν ο λαός είδε και απόειδε και αγανάκτησε μετά από την 2οη λανθασμένη πάσα-γιόμα-μαλακία του Λούκας, ο Λούκας αντί να σκύψει το παλλικάρι το κεφάλι και να υποβάλλει ΑΜΕΣΑ την παραίτηση του από ποδοσφαιριστής για μόνιμη δυσφήμηση του αθλήματος, χειροκρότησε και ειρωνικά....

Εγώ ένα έχω να πώ. Οτι Βύντρας-Τζιόλης-Γκαλίνοβιτς πρέπει να φύγουν ΤΩΡΑ από την ομάδα γιατί είναι οι ζωντανοί σύνδεσμοι με το άσχημο παρελθόν και ο Παναθηναικός τέτοια παλτά δεν τα θέλει ούτε στον πάγκο για τέταρτες αλλαγές.

ΥΓ1: Σαλπιγγίδη σε γουστάρω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Μεγάλη ψυχή και μεγάλος επαγγελματίας και δεν πειράζει ας είσαι και μΠαοκ. Πιστεύω την επόμενη αγωνιστική θα το καρφώσεις και σ'αυτούς.

ΥΓ2: Επαγγελματική και άνετη νίκη με άψογη κυκλοφορία της μπάλας αλλά και αρκετές ευκαιρίες. Καλή αγωνιστική για την Πανάθα. Αν ερχόταν και Χ το άλλο ματς ρε γαμώτο....