29 Οκτωβρίου 2008

ΞΕΦΤΙΛΑ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ;

Τα είπε όλα το παλλικάρι ο Κουτσιανικούλης μετά το τέλος του αγώνα: "Ήρθαμε στο ΟΑΚΑ να κερδίσουμε και τα καταφέραμε." Μπράβο στον Εργοτέλη που το πίστεψε και μας πήδηξε μέσα στην έδρα μας. Και σιγά το δύσκολο. Χαλαρά μας νίκησε.

Ολοκληρώθηκε το έργο της παράνοιας λοιπόν σήμερα με το σκηνικό του Ηρακλή να επαναλαμβάνεται. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ΤΕΛΕΙΟΙ αλλά ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ και στο δεύτερο ημίχρονο φάγαμε 2 γκολ σε 2 λεπτά και καταρρεύσαμε....Ο Παναθηναικός στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε, η άμυνα (;) ήταν ένα ΑΝΕΚΔΟΤΟ και κύριοι ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. Ο Τεν Κάτε μας πήδηξε με τις φοβερές αλλαγές του, ειδικά με τον Τζιόλη και το αστείο ολοκληρώθηκε με τη νίκη του Εργοτέλη απέναντι στην αστεία ομάδα που λέγεται Παναθηναικός. Και σήμερα δεν μας έφταιγε κανείς διαιτητής, κανείς επόπτης, τίποτα. Ήμασταν απλώς για 45 λεπτά ομάδα Δ' Εθνικής, ομάδα Μπάκε-Μαλεζάνι-Πεσέιρο.

Και πάλι μια χρονιά φαίνεται να πηγαίνει στράφι....Η διοίκηση άλλαξε, ο πρόεδρος άλλαξε, ο προπονητής άλλαξε, ο κόσμος στήριξε, έσοδα ήρθαν. ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΙΧΤΙΡΙΣΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;;;; Ε ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ ΕΤΣΙ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ 3 ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ο ΒΥΝΤΡΑ, Ο ΤΖΙΟΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΥΜΑΣ;;;;;;;


ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ; ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Υπομονή παίδες γιατί έρχονται εκτός έδρας με Πανιώνιο (Ρεκόμπα-Εστογιάνοφ θα κάνουν πάρτυ), με Βέρντερ (νέες πεντάρες έρχονται) και με γαύρο. Και η ξεφτίλα των τελευταίων ετών -φαίνεται- να συνεχίζεται.

Μπράβο στον Εργοτέλη είπαμε;