1 Νοεμβρίου 2009

ΛΑΘΗ....ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ.....

Γιατί ρε Τεν Κάτε; Γιατί θέλεις να μας τρελλάνεις; Αρχιδάτη 11άδα κατεβάζεις στην αρχή, με το Νίνη όπως πρέπει κέντρο και δεξιά να μοιράζει σέντρες και ασσίστ και τον Σισσέ να τα καρφώνει. Προηγούμαστε νωρίς με 2-0 και οι άλλοι παίζουνε με 10 παίχτες. Ε γιατί ρε πούστη μου μετά τα γαμάς όλα και μου βάζεις Νίνη τέρμα αριστερά και βάζεις τον Καραγκούνη να κάνει παιχνίδι; Νίνης τέρμα αριστερά, Σάλπι τέρμα δεξιά, Κατσουράνης-Σιμάο-Καραγκούνης να βαριούνται την ζωή τους και η ομάδα να μην μπορεί επί 90-12=78 λεπτά περίπου να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΣΑ!!!! Αν είναι δυνατόν!

ΠΩ ΠΩ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ! 12 λεπτά μπαλάρα και μετά μακράν από τις χειρότερες εμφανίσεις της δεκαετίας (όχι δεν αστειεύομαι). Θυμήθηκα εποχές Μαλεζάνι, Μπάκε με την σημερινή εμφάνιση και σίγουρα φταίει και ο Τεν Κάτε και με τις εσωτερικές αλλαγές αλλά και με το οτι κράτησε στο παιχνίδι πχ τον Γκάμπριελ και δεν έβαλε ούτε δευτερολεπτο τον Λέτο μπας και δούμε λίγη μπαλίτσα. Τεράστια μαγκιά του Πανιώνιου που με 10 παίχτες μας έπαιξε μπαλίτσα και από καθαρή ΤΥΧΗ σήμερα κερδίσαμε. ΗΜΑΣΤΑΝ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι.

Αν συνεχίσουμε έτσι πρωτάθλημα ΔΕΝ παίρνουμε και ας το καταλάβουν όσο ακόμα προλαβαίνουνε και ο Τεν Κάτε και οι παίχτες. Τουλάχιστον κρατάμε τους 3 βαθμούς, την κορυφή και συνεχίζουμε. Αλλά μην ξεχνάτε γαμώ τη τρέλλα μου οτι είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και πρέπει επιτέλους να παίξουμε ΛΙΓΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΠΑΛΑ! Δεν λέω να γίνουμε Μπαρτσελόνα (puta) αλλά λίγη, απειροελάχιστη μπαλίτσα και όχι αυτή την κακοποίηση συνέχεια.