8 Νοεμβρίου 2009

GILBERTO SILVA...ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΑΟΡΑΤΑ

'Αόρατος τοίχος' ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποκαλείται από τους απανταχού φιλάθλους της υφηλίου. Ο αρχηγός της Βραζιλίας, ο πρώην αρχηγός της Άρσεναλ, ένας παίχτης που σε όλο τον κόσμο είναι μια αναγνωρίσιμη και σεβάσμια φιγούρα και που όλοι τον αναγνωρίζουν σαν έναν πραγματικά ΑΣΤΕΡΑ του ποδοσφαίρου, ο παίχτης αυτός λοιπόν που στην Ελλάδα των παντογνωστών, στην Ελλάδα του χειρότερου ποδοσφαίρου της Ευρώπης, στην Ελλάδα των χειρότερων γηπέδων (σήμερα στην μετάδοση βλέπαμε μόνο κεφάλια), στην Ελλάδα της διαφθοράς του θείου και της παράγκας, στην Ελλάδα των κατευθυνόμενων δημοσιογραφίσκων, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι παλτό, είναι τελειωμένος, είναι ένα τίποτα μπροστά στο μεγαθήριο που λέγεται Ντουντού.

Αυτόν το παίχτη που από τη πρώτη στιγμή που πάτησε στην Ελλάδα πεσανε όλοι να τον φάνε, επειδή απλά στην Ελλάδα ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ξέρουν από μπάλα, αυτό τον παίχτη οι Παναθηναικοί που βλέπουν και δεν περιμένουν να σχηματίσουν γνώμη από την DERBY και την ΠΡΑΣΙΝΗ, τον αγαπήσαμε και είδαμε οτι αυτός ο παίχτης είναι ΤΙΜΗ ΜΑΣ να φοράει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Άψογος επαγγελματίας, ολοκληρωμένο αμυντικό χαφ, ηγέτης που όταν δεν παίζει το κέντρο μας δεν λειτουργεί σωστά και έμπειρος παίχτης που με τον χαρακτήρα του κερδίζει όλη η ομάδα και όλοι οι παίχτες που σε κάθε ματς μαθαίνουν κάτι από αυτόν.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σήμερα έκανε ίσως το καλύτερο του ματς από τότε που ήρθε στην ομάδα μας, ήταν πραγματικά βράχος στο κέντρο και στην άμυνα (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που κρατούσε όλο το κέντρο μόνος του, ασχέτως αν ο γαυροΛεβαδειακός έπαιζε με 11 πίσω από την μπάλα) και στις αγχωτικές στιγμές του β' ημιχρόνου ήταν αυτός που έδωσε ηρεμία στην ομάδα και φυσικά ήταν αυτός που με μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μπαλιά από τα 35 μέτρα έδωσε έτοιμο γκολ στον πολύ καλό και σήμερα Ζιμπρίλ Σισσέ και κλειδώσαμε τη νίκη απέναντι στην κωλοομάδα του Κομπώτη και του Κόκκαλη.

Συνεχίζουμε και περιμένω πως και πως να γαμήσουμε τον γαύρο μέσα στο Καραισκάκη, έστω και με σφαγή του γαύρου και μακάρι να αδικούνται σε κάθε ματς γιατί με τόσα που έχουνε κάνει τα τελευταία 13 χρόνια οι γαύροι πρέπει για τα επόμενα 13 χρόνια σε κάθε ματς να τους γαμάνε που για αυτούς η αδικία είναι το 50-50 έτσι; ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ! ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝΕ ΓΚΟΛ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ! ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΡΕ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΤΑΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ.